namenski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, destiny said: Kad vozis po Nemackoj, znas kako je dobro! Neki volimo brzu voznju, tamo gde je dozvoljeno. Ne vozim divljacki, postujem dozvoljenu brzinu, ali volim da vozim 180-200 km/h po nemackim autoputevima (deonicama gde je dozvoljeno). Brate sestro, ne dao ti bog da na svojoj kozi naucis da preko nekih 120 km/h ako i toliko, ne vozis ti auto nego auto vozi tebe... Na stranu sto je 180 - 200 km/h divljacki pa sve i da si Keva Tereza... Quote Mozemo postaviti isto pitanje i za vozila s manje ks - zasto uopste prave vozila koja mogu da voze brze od 150 km/h , kad na 99.9 % autoputeva ne smes treba da vozis brze od 130 km/h? Ispravio sam ti ovo... Prave onitm svasta, ne samo automobile: i pravice sve dok ima ovaca za шишање... 1
destiny Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 36 minutes ago, namenski said: Brate sestro, ne dao ti bog da na svojoj kozi naucis da preko nekih 120 km/h ako i toliko, ne vozis ti auto nego auto vozi tebe... Na stranu sto je 180 - 200 km/h divljacki pa sve i da si Keva Tereza... Moj deda govorio:"Put kola vozi" Kad vozis autoputem od Stutgarta ka Minhenu, 180 km/h izgleda/oseca se kao 120 na E70. Evo, slazem se da ne treba da prave auta koja mogu da idu brze od 150 km/h p.s. apsolutno se pridrzavam dozvoljenih brzina, max 5 % preko....gde god, kad god!
Eleniko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago autoput minhen štutgart, dobro u drugom pravcu od tvog najgore nesreće u životu sam video tamo bukvalno svakih 20km neka zverina izvrnuta na krov no dobro, ja više verujem vozačima sa ovih naših prostora jer mi naučimo da vozimo tako što nas na prvom času u jugiću instruktor natera da pređemo preko slavije to u nemačkoj ne postoji kao kružni tok a instruktor bi mardeljisao u švalmštatu poduže. 1
radisa Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, destiny said: Moj deda govorio:"Put kola vozi" Kad vozis autoputem od Stutgarta ka Minhenu, 180 km/h izgleda/oseca se kao 120 na E70. Probao sam ovo nekoliko puta, osecam se izuzetno neprijatno vec na 150, na 200 uzas...
Guuundogan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Na 210 je neprijatno, 160 u limuzini na nemackim putevima bez ogranicenja je milina 1
destiny Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Malo statistike Tabela br. 2 - Nemacka jako dobro stoji Odlutasmo od polovnjaka...
napadaj Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, destiny said: DS7 me i dalje jako zanima, ali me plase "francuzi". To su priče po ovim prostorima, nastale zato što ljudi ne održavaju svoje automobile i kupuju izraubovane polovnjake, pa očekuju čuda ko da je svaki auto Golf 2. Francuzima ne fali ništa, a udobniji su od svih ostalih. 2 1
Time Crisis Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Guuundogan said: Na 210 je neprijatno, 160 u limuzini na nemackim putevima bez ogranicenja je milina Poslednji put kad sam bio išli smo s aerodroma do hotela Merecedosovim vanom, vozač je držao negde na 140-160 i otprilike samo nas kamioni nisu obilazili 1
destiny Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Time Crisis said: Poslednji put kad sam bio išli smo s aerodroma do hotela Merecedosovim vanom, vozač je držao negde na 140-160 i otprilike samo nas kamioni nisu obilazili Ista prica! 🤣 Šatl od aerodroma do hotela u Frankfurtu, 5 Japanaca i ja. Majstor vozi 140, a pored nas samo prolecu auta. Japanci se zgledaju, glave kao na stonoteniskom mecu levo-desno, oci izbecene, i jedan pita vozaca:"No speed limit?" Najgori su vozaci iz Svajcarske kad se dokopaju nemackih puteva. Uglavnom imaju dobra kola i lete. Ja vozim 180, prolete pored, ni ne stignem ni da ih vidim
zorglub Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, napadaj said: Francuzima ne fali ništa, a udobniji su od svih ostalih. Ne bih o pouzdanosti, ali ovo o udobnosti, posebno za modele van najviših klasa i oprema je eho prošlih vremena. Negde od druge polovine 90ih ovo više ne važi, kao ni ogromna većina uvreženih stereotipa.
John Dies at the End Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, destiny said: Moj deda govorio:"Put kola vozi" Kad vozis autoputem od Stutgarta ka Minhenu, 180 km/h izgleda/oseca se kao 120 na E70. Evo, slazem se da ne treba da prave auta koja mogu da idu brze od 150 km/h p.s. apsolutno se pridrzavam dozvoljenih brzina, max 5 % preko....gde god, kad god! A gde mozes na toj deonici da voziš 180-200 a da nisu radovi ili "stau" ( OK mozda deo nakon (ili ispred zavisi kako se gleda ) BGL tunela.
BWA Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Eleniko said: fiat ima /za mene lično/ najbolje motore od evropskih proizvođača šteta što sve ostalo ne prati performanse i pouzdanost tih agregata kad je došlo do toga da je multijet već 20 godina najbolji dizel na tržištu niko ih nije prejebao, čak ni veliki nemci poznati po dizelima oko njihovih najboljih motora tipa tog multijeta 1.6, 1.9 ili 2.4, ili benzinca 1.4 grupacija kojoj pripada fiat je napravila rešenja koja je koristila cela gama njihovih brendova ali i onih koji nisu u vlasništvu ali se na nju naslanjaju /suzuki/ Fiatov 1.9 jtd i 1.2 benzin su najbolji motori ikad proizvedeni. To ko podere, svaka mu čast 1 1
Recommended Posts