Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

E ali ovo vozila ga sestra od tetke Žike Obretkovića... Mislim, koga zabole, da li se ljudi stvarno pecaju na te stvari? 🤣

Posted

To sam pomenuo cisto kao mini zanimljivost, nema sta ko tu da se peca, isto sranje da li ga je vozio pomocni trener OFK Beograda ili pekar lekar apotekar

Posted
2 hours ago, booyaka said:

E ali ovo vozila ga sestra od tetke Žike Obretkovića... Mislim, koga zabole, da li se ljudi stvarno pecaju na te stvari? 🤣

Kao što su mi objašnjavali kad sam se selio: "Ali tu je nekad živeo i Aca Lukas!"

Posted

Meni su to pričali prodavci "vozio ga neki fudbaler u Italiji" (ne znam tog fudbalera), smejao bih se al' mi glupo

Posted
Just now, booyaka said:

Meni su to pričali prodavci "vozio ga neki fudbaler u Italiji" (ne znam tog fudbalera), smejao bih se al' mi glupo

Jedno je sigurno, koliko god mi se dopao auto, ako kažu "vozio ga Željko Obradović", dobro bih se zamislio.

• Haha 2
Posted

Ima kod Borka kako izgleda auto koji je vozila žena Mirka Vučinića, a kupio Quartz.

Posted

Gledao sam to 😂 Taj Quartz je baš ložana, tatin sin

Posted (edited)
26 minutes ago, booyaka said:

Bukvalno mislim da je ovo prvi put ikad da sam pomenuo ko je ranije vozio auto a posto si mi se solidno nakacio zbog gluposti, verovatno i poslednji :fantom:

Ovo je Goran Brkic, bivsi fudbaler nekih nasih klubova i sampion Slovenije sa Celjem ili Olimpijom, zaboravio sam

Edited by Zli Gli