Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

E ali ovo vozila ga sestra od tetke Žike Obretkovića... Mislim, koga zabole, da li se ljudi stvarno pecaju na te stvari? 🤣

Posted

To sam pomenuo cisto kao mini zanimljivost, nema sta ko tu da se peca, isto sranje da li ga je vozio pomocni trener OFK Beograda ili pekar lekar apotekar

Posted
2 hours ago, booyaka said:

E ali ovo vozila ga sestra od tetke Žike Obretkovića... Mislim, koga zabole, da li se ljudi stvarno pecaju na te stvari? 🤣

Kao što su mi objašnjavali kad sam se selio: "Ali tu je nekad živeo i Aca Lukas!"

Posted

Meni su to pričali prodavci "vozio ga neki fudbaler u Italiji" (ne znam tog fudbalera), smejao bih se al' mi glupo

Posted
Just now, booyaka said:

Meni su to pričali prodavci "vozio ga neki fudbaler u Italiji" (ne znam tog fudbalera), smejao bih se al' mi glupo

Jedno je sigurno, koliko god mi se dopao auto, ako kažu "vozio ga Željko Obradović", dobro bih se zamislio.

• Haha 2
Posted

Ima kod Borka kako izgleda auto koji je vozila žena Mirka Vučinića, a kupio Quartz.

Posted

Gledao sam to 😂 Taj Quartz je baš ložana, tatin sin

Posted (edited)
26 minutes ago, booyaka said:

Bukvalno mislim da je ovo prvi put ikad da sam pomenuo ko je ranije vozio auto a posto si mi se solidno nakacio zbog gluposti, verovatno i poslednji :fantom:

Ovo je Goran Brkic, bivsi fudbaler nekih nasih klubova i sampion Slovenije sa Celjem ili Olimpijom, zaboravio sam

Edited by Zli Gli
Posted
On 18. 11. 2024. at 22:25, destiny said:

Ako neko ima iskustva s nekim od sledecih, zahvaljujem unapred na informacijama/iskustvima!

Treba da kupim auto, ne stariji od 3 god, ne vise od 40 000 km, ne slabiji od 180 ks, motor najmanje 1.6, benzinac, cena do 30 000 e:

- DS7

- Volvo XC 40

- Mazda CX5

Ili, predlog za neki slican, tih karakteristika, u tom rangu...

Svi se polomise kauboju da pomognu a niko dami u nevolji da se nadje. 

Ja cu da napisem par redova, ne previse pametno ali moze da posluzi.

O francuzima, ds i ostalom bas nista ne znam. Deluje udobno, siroko, lepo, nema ih nesto na oglasima. Tipa 2, za nekih 25-6  soma, stvarno se ne razumem.

Mazda, s njom nema puno greske, glomazna je i  malo inertna, to su mi rekli nisam je terao da budem iskren.

Ako su pare tu negde -- 30 k, ja bih rekao da je xc40 najozbljnija ponuda. Jeste kinez, ali trebalo bi da sije mazdu i francuza. Kuma moja ga zadnjih godinu tera, pre toga, jeep kompas, kaze nebo i zemlja. 

Opet, odlazim na onu temu, koliko je jorgan dugacak, toliko se i nogice protezu. Ja sam romantik, spreman sam da se oko odrzavanja auta svadjam sa jacom polovinom :)

• Hvala 1
Posted

Kako bre da pomognemo dami kad kupuje auto od 30 hiljada evra a mnogi ovde nemamo pokretne i nepokretne imovine koja ukupno vredi toliko. Kauboj je covek iz naroda i zato smo se svi pronasli u njegovom vapaju za pomoc.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
On 20. 11. 2024. at 12:26, napadaj said:

VIdi da l' ima neki dobar Stelvio od najmanje 280KS, pa da radimo biznis. :fantom:

Evo za napadaja a sto da ne i za damu, znatno manje od 30 hiljada sa svim troskovima (25-27) a Stelvio gori grmi seva

Screenshot_2024-11-22-06-03-55-181_ch.autoscout24.autoscout24.thumb.jpg.25b894e7d94bff1fafa11d5af726102a.jpg

Screenshot_2024-11-22-06-17-53-892_ch.autoscout24.autoscout24.thumb.jpg.53b0a3b1b28a4b4e3a6275c29771461e.jpg

A evo za prave alfa macho muzjake koji ipak nemaju 55 hiljada, ovaj ide za 35 mozda, jeste presao 245 hiljada ali kazu sve na autoputu tako da je motor verovatno kao nov :fantom:

Screenshot_2024-11-22-06-33-02-531_ch.autoscout24.autoscout24.thumb.jpg.f27800099278430cdab1fd2c6a94f271.jpg

Napadaje reaguj i daj posle da provozam jedan krug:wub:

• Wub 1
Posted
10 hours ago, ZokiAsov said:

Svi se polomise kauboju da pomognu a niko dami u nevolji da se nadje

Hvala mnogo!

@Zli Gli nisam vozila Alfe, ali koliko cujem, nemaju bas najbolju reputaciju. Stelvio izgleda lepo.

Vozim "japance" vec 30-ak godina, do sad predjoh preko milion km s njima, nisu me izneverili. Da mogu da nadjem novog Juke sa preko 180 ks, uzela bih ga. Ovaj sad sto vozim je pravljen za skandinavsko trziste, nazalost nema vise takvih.

Predlagao je neko na topicu Toyota CHR, malo nepregledan u zadnjem delu. 

DS7 me i dalje jako zanima, ali me plase "francuzi".

Hvala svima, svaka informacija je dobrodosla!

Posted
16 minutes ago, destiny said:

Vozim "japance" vec 30-ak godina, do sad predjoh preko milion km s njima, nisu me izneverili. Da mogu da nadjem novog Juke sa preko 180 ks, uzela bih ga. Ovaj sad sto vozim je pravljen za skandinavsko trziste, nazalost nema vise takvih.

Možda onda Honda CR-V, to ti je uvek pouzdana varijanta

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ove nove Alfe su neka druga dimenzija, klasa za sebe, pogotovo ti benzinci

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ovo neke izraubovane, nećemo tu siću. :fantom:

• Vojvodo,serdare 1