smooth.Op Posted November 20 Posted November 20 Uf koncept za epizode se sam piše... Ali neću pisati, pomisliće Zli da ga stalkujem po forumu
napadaj Posted November 20 Posted November 20 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Pobeglo mi je par komada sa 280ks jer nismo imali para, tek kasnije prodali nesto ali kasno. Premocan model, dovoljno snage, oprema ful, sve ima. Bio je i jedan beli onaj 2.9 sa 510ks Ferarijevim motorom koji bi izasao ispod 40 hiljada (kod nas 50 pa navise) ali je i on nedavno prodat. Sad ima samo neki sto je nesto palo na krov, 18 hiljada franaka ali ima tu i posla i troskova dosta, isplati se samo dobrom limaru farbaru. Ništa belo ne dolazi u obzir, ne treba mi sanitet. Crna, metalik zelena, tako nešto može. Edited November 20 by napadaj 1
Vapad Posted November 20 Posted November 20 (edited) 58 minutes ago, napadaj said: Ništa belo ne dolazi u obzir, ne treba mi sanitet. Crna, metalik zelena, tako nešto može. Uf... aston martin style , stari citroen ili pre nešto kao novi vw taigo ? meni ove tamne prelepe, to i fordova ruby red na mondeu... uf uf Edited November 20 by Vapad
renne Posted November 20 Posted November 20 2 hours ago, napadaj said: Tributo stajl Brate ti si advokat, što ne kupiš nov, sa bojom kakvu želiš
Grunf Posted November 20 Posted November 20 On 17. 11. 2024. at 0:36, zorglub said: Nađi mi u BGu za 1.2TSI delove i majstora za VS za 3 glave i ja ti dodam još dve. PS: Za ASXa sam čuo da je đubre, ali nemam direktna iskustva. ASX dizel nije djubre. ima jebanja sa dpf, kao i vecina savremenih dizela, turbina i/ili crevo interkulera riknjavaju na 170 do 200kkm. ostalo ok. ide nevidjeno dobro. benzinac je prilicno ustrojen, kako sam cuo, ali to ne znam licno. 2 1
BWA Posted November 20 Posted November 20 Zašto se hejtuje Kaskai? Koliko para toliko muzike. @Caligula Jesi razmišljao o ix35? On je nešto skuplji od Kaša ali ne puno. 1
Caligula Posted November 20 Posted November 20 11 minutes ago, BWA said: Zašto se hejtuje Kaskai? Koliko para toliko muzike. @Caligula Jesi razmišljao o ix35? On je nešto skuplji od Kaša ali ne puno. brt 6000-6500 max za auto, plus jos 500 za registraciju i prenos nemam vise od toga 1
Popular Post Zli Gli Posted November 20 Popular Post Posted November 20 Vidim raspisali ste se a za to vreme je posivela Stingerica, prodata Dakle, pratio sam taj auto jedno dva meseca ili cak jace i sve vreme stoji u oglasima i danas ga okacim ovde, svi kao nesto vencanica ovo ono a uvece ga nema. Slucajnost? Aj dont tink sou. Ko je kupio neka se javi sam, nije sramota kupiti auto koji je neko merkao dva meseca, sta sad... 2 8
Eleniko Posted November 20 Posted November 20 Bolje nađi 2.0 verziju, ipak moraš da je registruješ...
Zli Gli Posted November 21 Posted November 21 Zaboravih da pomenem i ovaj A1 sto smo uzeli u zameni od nekog pomocnog trenera OFK Beograda, model 30 tfsi, 1.0 benzin 116ks, 2019. godiste, 180 hiljada km ali kao nov auto, dva seta tockova i dva kljuca naravno U oglasima je 14 tisuca ali moze za 13 i po, toliko smo mu racunali kad se uracuna i prevod 2
Milošica Posted November 21 Posted November 21 2 minutes ago, Zli Gli said: Zaboravih da pomenem i ovaj A1 sto smo uzeli u zameni od nekog pomocnog trenera OFK Beograda, model 30 tfsi, 1.0 benzin 116ks, 2019. godiste, 180 hiljada km ali kao nov auto, dva seta tockova i dva kljuca naravno Ovo si dodao reda radi 1
Eleniko Posted November 21 Posted November 21 Isti motor kao onaj Jeti za koi ste me ismevali Rekao bi da to nije slučajno
Zli Gli Posted November 21 Posted November 21 Ovo je mali auto, gradska zujalica pre svega, tako da mu taj motor bas lepo lezi a za Jetija bas nisam siguran jer je tezi par stotina kila
Recommended Posts