smooth.Op Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uf koncept za epizode se sam piše... Ali neću pisati, pomisliće Zli da ga stalkujem po forumu
napadaj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Pobeglo mi je par komada sa 280ks jer nismo imali para, tek kasnije prodali nesto ali kasno. Premocan model, dovoljno snage, oprema ful, sve ima. Bio je i jedan beli onaj 2.9 sa 510ks Ferarijevim motorom koji bi izasao ispod 40 hiljada (kod nas 50 pa navise) ali je i on nedavno prodat. Sad ima samo neki sto je nesto palo na krov, 18 hiljada franaka ali ima tu i posla i troskova dosta, isplati se samo dobrom limaru farbaru. Ništa belo ne dolazi u obzir, ne treba mi sanitet. Crna, metalik zelena, tako nešto može. Edited 18 hours ago by napadaj 1
Vapad Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 58 minutes ago, napadaj said: Ništa belo ne dolazi u obzir, ne treba mi sanitet. Crna, metalik zelena, tako nešto može. Uf... aston martin style , stari citroen ili pre nešto kao novi vw taigo ? meni ove tamne prelepe, to i fordova ruby red na mondeu... uf uf Edited 17 hours ago by Vapad
renne Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 hours ago, napadaj said: Tributo stajl Brate ti si advokat, što ne kupiš nov, sa bojom kakvu želiš
Grunf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago On 17. 11. 2024. at 0:36, zorglub said: Nađi mi u BGu za 1.2TSI delove i majstora za VS za 3 glave i ja ti dodam još dve. PS: Za ASXa sam čuo da je đubre, ali nemam direktna iskustva. ASX dizel nije djubre. ima jebanja sa dpf, kao i vecina savremenih dizela, turbina i/ili crevo interkulera riknjavaju na 170 do 200kkm. ostalo ok. ide nevidjeno dobro. benzinac je prilicno ustrojen, kako sam cuo, ali to ne znam licno. 1 1
BWA Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zašto se hejtuje Kaskai? Koliko para toliko muzike. @Caligula Jesi razmišljao o ix35? On je nešto skuplji od Kaša ali ne puno. 1
Caligula Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 11 minutes ago, BWA said: Zašto se hejtuje Kaskai? Koliko para toliko muzike. @Caligula Jesi razmišljao o ix35? On je nešto skuplji od Kaša ali ne puno. brt 6000-6500 max za auto, plus jos 500 za registraciju i prenos nemam vise od toga 1
Zli Gli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vidim raspisali ste se a za to vreme je posivela Stingerica, prodata Dakle, pratio sam taj auto jedno dva meseca ili cak jace i sve vreme stoji u oglasima i danas ga okacim ovde, svi kao nesto vencanica ovo ono a uvece ga nema. Slucajnost? Aj dont tink sou. Ko je kupio neka se javi sam, nije sramota kupiti auto koji je neko merkao dva meseca, sta sad... 1 3
Eleniko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bolje nađi 2.0 verziju, ipak moraš da je registruješ...
Recommended Posts