Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Moze samo Panamera biti Stinger za glupe i napacene koji ce za znak Porsea dodati x desetina evra

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 hour ago, Vapad said:

mmmm, ova zadnja slika ima šmek onog citroena iz wwII filmova što gestapo vozi :D

jako interesantno, vrata kao krila od bube, ima okice od retrovizora, dosta organski, ali bi verovatno ulazio iz čučnja, ali ja sam sucker za takva vrata

Pa kako ti onda C30 odgovara crni kaligula, gledaj ti onog fijat fimonta, ‚1.6 mjet, siguran motor, velik auto, i ćozdrica

Ne bih ja vozio ovo sto sam dizajnirao nikad

Dao bih ga cerki

• +1 1
Posted

VIdi da l' ima neki dobar Stelvio od najmanje 280KS, pa da radimo biznis. :fantom:

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Zli da se baci u snimanje kupovine kola po CH, Borko Cvejić odlazi u istoriju lagano... :D

• +1 1
Posted
1 minute ago, smooth.Op said:

Zli da se baci u snimanje kupovine kola po CH, Borko Cvejić odlazi u istoriju lagano... :D

+1 

i još obavezni home video elementi,malo teretana, malo zenba, malo hotel, malo plac

bio bi popularniji od debelog sremca

• +1 2
Posted
5 minutes ago, Eleniko said:

+1 

i još obavezni home video elementi,malo teretana, malo zenba, malo hotel, malo plac

bio bi popularniji od debelog sremca

Pa realno Zliju treba dobar koncept, zatim snimatelj i reditelj - et voila, preporucujem se za ovaj kreativni deo

Gledam jutjubere za polovnjake po svetu, ozbiljan biznis

Posted

I malo neke pičetine za volanom i svaki video ima da mu prebacuje 100k pregleda

Posted
41 minutes ago, Caligula said:

Pa realno Zliju treba dobar koncept, zatim snimatelj i reditelj - et voila, preporucujem se za ovaj kreativni deo

Gledam jutjubere za polovnjake po svetu, ozbiljan biznis

glijevi oglasi na fejsetu su odlični, veseli, duhoviti, informativni, zna čovek posao

• +1 2
Posted
1 hour ago, napadaj said:

VIdi da l' ima neki dobar Stelvio od najmanje 280KS, pa da radimo biznis. :fantom:

Pobeglo mi je par komada sa 280ks jer nismo imali para, tek kasnije prodali nesto ali kasno. Premocan model, dovoljno snage, oprema ful, sve ima. Bio je i jedan beli onaj 2.9 sa 510ks Ferarijevim motorom koji bi izasao ispod 40 hiljada (kod nas 50 pa navise) ali je i on nedavno prodat. Sad ima samo neki sto je nesto palo na krov, 18 hiljada franaka ali ima tu i posla i troskova dosta, isplati se samo dobrom limaru farbaru.

Posted
32 minutes ago, booyaka said:

I malo neke pičetine za volanom i svaki video ima da mu prebacuje 100k pregleda

mmmm bj dok testira

ne mere bolje

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

mmmm bj dok testira

ne mere bolje

ali sa ukusom režirano

dok zli komentaršie kako "osećaj za volanom je izvanredan", "ima kontrolu na svim točkovima" i "vuče ko luda" (alfa)

da ne bude degute...

• Wub 1
Posted
2 minutes ago, Vapad said:

ali sa ukusom režirano

dok zli komentaršie kako "osećaj za volanom je izvanredan", "ima kontrolu na svim točkovima" i "vuče ko luda" (alfa)

da ne bude degute...

obavezno paywall

only fans

• Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Eleniko said:

obavezno paywall

only fans

jbt. pa tu može keš da se uzme, ali ne of, telegram zvezdice i likee pretplate ;)

new wave thing

Posted
6 minutes ago, Vapad said:

ali sa ukusom režirano

da ne bude degute...

https://youtu.be/8WfaSKpUXQw