Milosh76 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 [mention=1302]Milosh76[/mention] pa ne znam kako velika konjaža 99 za suv, nek je i crossover, ali priznajem da se verovatno ne razumem u finese oko cilindara itd. Na poslu imamo Skodu Kamiq (1.0 sa 109konja) ide losije od moje Kia, a kad ga vozim trudim se da vozim kao sto vozim svoj auto.Isti taj motor ide u novi Golf u Audi A3, u Oktaviu koja je i veca i teza.Kamiq je "podignuta" Fabia, nikad je ne bih kupio, iako nemam dece. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 3 hours ago, Lancia said: Takva cena je manje vise i kod mene, lep autic, samo vidim opaske da potrosnja nije izmedju 5 i 6 litara, nego realnih 8, ako ti to nesto znaci. ma kantara čuš kia supersonics Link to comment
Lancia Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: ma kantara čuš kia supersonics Sad i ti iskreno nista mu ne fali, ko voli takva vozila. Opet, sto bi ti rekao, not my cup of tea, ja ne volim suvove i crossovere, osim kad je Countryman u pitanju, ja kad biram auto, meni je najvazniji motor pa sve ostalo, ali ko mene pita. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 seo u njega i sportage i delovali su mi prilično jeftino sa onom plastiketinom unutra. sportage mi je čak i bio na listi pošto mi se sviđa linija, ali kakvo je razočarenje bilo kad sam ga upalio, lebe mekani. dovoljno je bilo 5 sekundi da napustim vozilo i definitivno ga skinem sa liste, a sviđa mi se linija čak i više od kadjara Link to comment
Lancia Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: seo u njega i sportage i delovali su mi prilično jeftino sa onom plastiketinom unutra. sportage mi je čak i bio na listi pošto mi se sviđa linija, ali kakvo je razočarenje bilo kad sam ga upalio, lebe mekani. dovoljno je bilo 5 sekundi da napustim vozilo i definitivno ga skinem sa liste, a sviđa mi se linija čak i više od kadjara Isti utisak, jbt. Ja krenuo da se vadim, nije za mene SUV, on dosadan al prijatan prodavac u salonu, uzmite da probate onda Kia Rio, brate mili ono nema snage da zivi, cini mi se da je samo Clio bespomocniji auto od toga. Link to comment
Milosh76 Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Kia Rio je Polo klasa... Mali smesan gradski auto... Link to comment
Lancia Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 9 minutes ago, Milosh76 said: Kia Rio je Polo klasa... Mali smesan gradski auto... Da, onako je malo nabudzeno napravljen, pa pomislis da je ozbiljan auto u pitanju, ustvari ne moze da pridje ni Pandi. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 pa ima tih gradakih auta koji nisu smešni, gorepomenuti klio npr ili fabia mi smo u kombinatu imali jednu riju, i kako smo je dugo arčili za razliku od drugih auta ova se dosta brzo razakala, al je i tako razakana dugo i manje sretno živela s obizrom ko i kako je sve akao Link to comment
Valk Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: pa ima tih gradakih auta koji nisu smešni, gorepomenuti klio npr ili fiesta Ftfy Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 fordari treba odati priznanje za postojanje čitave jedne grane u auto industriji auto otpada, da nema forda milioni ljudi na svetu bi bili bez posla i njihova deca bi gladna legala i budila se svako jutro 3 1 Link to comment
Lancia Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa ima tih gradakih auta koji nisu smešni, gorepomenuti klio npr ili fabia mi smo u kombinatu imali jednu riju, i kako smo je dugo arčili za razliku od drugih auta ova se dosta brzo razakala, al je i tako razakana dugo i manje sretno živela s obizrom ko i kako je sve akao Zato je moja mala Lancia bila zverka od auta kakav crni klio, rio... Link to comment
Zverilla Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 14 hours ago, April said: Plus manje troše i opterećuju diferencijal ako imaju veću konjažu, lagano se penješ šestom uz Begaljičko brdo Ne prelaziš dve hiljade obrtaja Ček, zar nije diferencijal zakačen na točkove s jedne a na "izlaz" sa menjača sa druge strane, te da mu je onda nebitno koliko se brzo vrti motor Link to comment
Valk Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 1 Link to comment
zorglub Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 6 hours ago, Lancia said: Da, onako je malo nabudzeno napravljen, pa pomislis da je ozbiljan auto u pitanju, ustvari ne moze da pridje ni Pandi. Panda (ova poslednja) je sprava za mučenje naspram Rio-a. 1 Link to comment
askeladden Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: seo u njega i sportage i delovali su mi prilično jeftino sa onom plastiketinom unutra. sportage mi je čak i bio na listi pošto mi se sviđa linija, ali kakvo je razočarenje bilo kad sam ga upalio, lebe mekani. dovoljno je bilo 5 sekundi da napustim vozilo i definitivno ga skinem sa liste, a sviđa mi se linija čak i više od kadjara Qashqai=Kadjar,Peugeot 4007 =ASX ili Outlander bese.Sto rece koleza Zli Citroën C5 cross ili C4 se nesto pakuje u Japone ,tako da i on potpada u ASX kategoriju. Mene zanima vase forumako misljenje o tome zasto ljudi kupuju 4x4 u Srbiji ako nisu marveni lekari ili zaljubljenici u prirodu,popovi,skijasi? Link to comment
Recommended Posts