Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

teško da to izvlači 5k€

taj pokušava da iscedi suvu drenovinu, da se lupa u dupe ako izvuče 2k od nekog otpada

+ kasko ako ga je imao, ako nije

jbg

lepo je izlupan i isprevrtan ovaj golf. realno, to moze samo u delove da ide. inace, sumnjam da je potraznja za delovima za VIII GTI tolika da moze da vrati i zaradi pare.

zakljucak: oglas preskociti i zaboraviti.

• +1 2

Koliko je komplikovana procedura da se ode negde u EU drzave, kupi auto, odradi povrat PDVa, i onda procesuira na nasoj carini za PDV i carinu? Jel moze to obican smrtnik da odradi? Kad ti carinik izda papire, jel mora odmah sve da se plati na licu mesta ili imas nesto tipa 7 dana ili tako nesto?

On 12. 3. 2023. at 19:12, foto said:

2-3000 tisuce evara?

jako, jako tesko. cak ni sminka za oglas ne moze da se uklopi u taj budzet.

Karoserija je ista na običnoj i GTI.Secne se po stubovima,komplet krov od obične 8ce gore.Hauba i vrata takodje.Malo se izvuče na mašini limar 1k,farbar max 1,5k da bude fabrika.Sa sve delovima 3,5k,proda ga za 25k kao dobar dan.

• +1 1
1 hour ago, goofs said:

Koliko je komplikovana procedura da se ode negde u EU drzave, kupi auto, odradi povrat PDVa, i onda procesuira na nasoj carini za PDV i carinu? Jel moze to obican smrtnik da odradi? Kad ti carinik izda papire, jel mora odmah sve da se plati na licu mesta ili imas nesto tipa 7 dana ili tako nesto?

https://www.polovniautomobili.com/auto-vesti/saveti/7522/specijal-uvoz-polovnog-automobila-korak-po-korak

Imaš u tri dela celu proceduru

• +1 1
  • Hvala 1

Plus manje troše i opterećuju diferencijal ako imaju veću konjažu, lagano se penješ šestom uz Begaljičko brdo

Ne prelaziš dve hiljade obrtaja

13 hours ago, askeladden said:

Zasto je 1,6 dizel manje cenjen od 1,9 ili 2.0?

Ako govoriš o fauve grupaciji, 1.6 je na početku karijere imao ozbiljnih problema sa EGRom koji je dovodio do zakivanja motora. Dve Oktavije iz naše flote su išle na zamenu motora usled istog kvara. Mislim da u skorije vreme nije bilo sličnih iskustava.

• +1 1
23 minutes ago, zorglub said:

Ako govoriš o fauve grupaciji, 1.6 je na početku karijere imao ozbiljnih problema sa EGRom koji je dovodio do zakivanja motora. Dve Oktavije iz naše flote su išle na zamenu motora usled istog kvara. Mislim da u skorije vreme nije bilo sličnih iskustava.

Pato,hteo da uzmem jedan B7 za prodaju u Srbiji,medjutim 1,6 su i do soma i po jeftiniji od 2.0 motora.

Ma prosto razmisljanje da 1.6 u tako povelikom autu ne vuce dovoljno dobro, to ti je sva mudrost kod potencijalnih kupaca. Mi smo imali jedan Pasat B7 karavan 1.6 sa 105ks i isao sasvim lepo za nekoga ko nece da divlja, brzo se i prodao. I Audi A3 sam imao sa istim motorom, sasvim korektna snaga ali on je ipak laksi od Pasata bio. Opet, imao sam Audi A4 2.0 140ks mislim 2007. godiste i tako je lepo isao a trosio maksimalno 6 litara, odusevljen sam bio. 

Pogledaj cene pa ako imas lufta uzmi, prodace se i taj 1.6 lako.