Zli Gli Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Ako ih nema na oglasima, pogledaj strane oglase i na to dodaj 2000-2500, koliko bi izasli carina i prevoz mozda, mada ne znam jel skuplje ili jeftinije za hibride. Auto kucama ako dajes u zamenu staro za novo izgubices dosta sigurno, moj bradlt iz Svice je na desetak auta koja je tako menjao izgubio 40-50 hiljada evra, prosek 5+ ispod cene dobijao po autu. Link to comment
Tpojka Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 48 minutes ago, Zli Gli said: 2000-2500 Pa to za auto od desetak hiljada? Ovamo se konfiguriše ručkom ako je 30k. Mobile kaže da su oko 21 + uvozne dadžbine (20 - 35%). Link to comment
Zli Gli Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) Ne ne, za Audi Q3 koji vredi 20+ carina i prevoz zbirno placeni oko 2500, za ovo Radisino cudo sam lupio jer ne znam pa moze biti i jace a moze i jeftinije ako ima nekih popusta na uvoz hibrida. Mada je ovo proizvodjac van EU, verovatno je skuplje. Edited January 28, 2023 by Zli Gli 1 Link to comment
Paul Gompitz Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Šta ima da se kupi za 15 000€ ukupno, a da je automatik sa četiri vrata i što novije. Prednost autima manjih gabarita. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 al onda mora da se učlani u sns 1 Link to comment
Lezilebovich Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Kako je oktavija manjih gabarita ? Ili ja ne znam sta je oktavija :( 1 Link to comment
radisa Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Just now, Lezilebovich said: Kako je oktavija manjih gabarita ? Ili ja ne znam sta je oktavija :( Ma manjih je u odnosu na BMW serije 5 ili neku E klasu... Imam ja tako jedan mali™ na prodaju, doduše, jača je cena, ali za japanca se vredi otvoriti... Link to comment
Time Crisis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Novi Hyundai i20 je po cenovniku oko 16k sa doplatom za automatski 1 1 Link to comment
Lezilebovich Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 8 minutes ago, radisa said: Ma manjih je u odnosu na BMW serije 5 ili neku E klasu... Imam ja tako jedan mali™ na prodaju, doduše, jača je cena, ali za japanca se vredi otvoriti... daj link za tvog RAVa Link to comment
radisa Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Just now, Lezilebovich said: daj link za tvog RAVa Nisam ga još okačio, kad mi jave da je ušao novi u proizvodnju, onda ga kačim... Trebalo je 15. februara, ali će kasniti, zbog jebenih čipova... :( Link to comment
Lezilebovich Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Ma ne mislim na oglas, nego koji model i tako to Link to comment
radisa Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 (edited) 5 minutes ago, Lezilebovich said: Ma ne mislim na oglas, nego koji model i tako to RAV4, 2018, prešao za sad 87K, do prodaje će biti još jedno 5-6K verovatno... Hybrid, 2.5 motor, ukupno 194KS (valjda ili 196KS, nisma siguran), registruje se po "Normalnoj" ceni jer je hibrid, kao da je ispod 2.0... Nema ogrebotina, jedna tačkica, na prednjem i jedna na zadnjem braniku (bukvalno tačkice)... Održavan u zvaničnom servisu... Bela boja, ima navigaciju, senzore, onu foru da koči kad ide na zid ili prepreku, lane assistant, adaptivni tempomat... I to je to, manje više... Edited February 7, 2023 by radisa 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 zaboravio si glavno da napišeš 💰 Link to comment
Recommended Posts