Grunf Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 jebite se, ocekujem jednog da se javi a vas 2 mi uskacete :Dnetko me zvao? Link to comment
Tresko Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 sine, prelazak sa sfifta na astru bi bio samo takav skok sa konja na magarca, mmw.Njah, više je s magarca na magarca. Link to comment
Zli Gli Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Lako se tebi zezati iz Amerike, vozis tamo one Mustange i cuda muda od milion kubika.Nego, jel moze neko objasnjenje zasto je Astra govno? Ozbiljno pitam, posto sam poceo da vozim tek pre tri godine i ovo mi je prvi auto, mada sam provozao jos 20ak, sto krseva sto novijih nabudzenih. Nemojte samo "slab je motor", to me ne zanima. Link to comment
Moća Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Dobro bre Zli sta si ocekivao na ovom forumu? Podji od sporta de samo par fudbalera i kosarkasa nisu balvani i drveta pa to prenesi i na kola. Link to comment
dig_chohano Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Lako se tebi zezati iz Amerike, vozis tamo one Mustange i cuda muda od milion kubika.Nego, jel moze neko objasnjenje zasto je Astra govno? Ozbiljno pitam, posto sam poceo da vozim tek pre tri godine i ovo mi je prvi auto, mada sam provozao jos 20ak, sto krseva sto novijih nabudzenih. Nemojte samo "slab je motor", to me ne zanima.Evo, ja mesec dana vozim Astru i zaista sve pohvale. Link to comment
Lancia Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 sta si resio, jel ostajes kod astre?¿ Link to comment
dig_chohano Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Pa narednih par meseci najverovatnije (do kraja januara svakako, jer je ugovor o iznajmljivanju sa Avisom do tada), al company policy dozvoljava vozila samo 8 proizvođača, Opel nije na spisku, tako da će svakako biti nešto drugo kao stalno rešenje. Link to comment
Lancia Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Pa narednih par meseci najverovatnije (do kraja januara svakako, jer je ugovor o iznajmljivanju sa Avisom do tada), al company policy dozvoljava vozila samo 8 proizvođača, Opel nije na spisku, tako da će svakako biti nešto drugo kao stalno rešenje.uzmi mini , da se trkamo. Link to comment
dig_chohano Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Neče moči, nije na spisku (jedino ako ga vode kao BMW). Link to comment
Lancia Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Neče moči, nije na spisku (jedino ako ga vode kao BMW).bem ti sve po spisku, to ce da bude izgleda nesto ljuksuzno. Link to comment
dig_chohano Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ma jok, neki hečbek "renomiranih" proizvođača. Link to comment
Mil@n Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Njah, više je s magarca na magarca.Šta imaš protiv swifta? Link to comment
Tresko Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Šta imaš protiv swifta? Ništa efikasno.Ma zezam se bre, nemam ništa ni protiv Swifta ni protiv Astre. :D Link to comment
Idioteque Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Ma jok, neki hečbek "renomiranih" proizvođača.BMW 1, BMW 1, BMW 1, BMW 1!!!! Link to comment
dig_chohano Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 (edited) Iako me BMW i dalje asocira na Kneleta, i meni je kec jedan od favorita (posebno ova nova verzija). Naravno, mogu svi oni da se jebu ako se pojavi Volvo C30 sa 5 vrata koji je najavljen za 2012. Edited December 20, 2011 by dig_chohano Link to comment
Recommended Posts