yolo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 dobro, dobro - ima se gde u srbiji kupiti pristojno gorivo, ipak nije vise 1999. za pocetak MOL i EKO, ko sta vise voli. Link to comment
twisted Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (edited) kakav eko te spopao! pa gore gorivo nisam sipao još od 2003. Edited December 8, 2009 by twisted Link to comment
yolo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 kakav eko te spopao! pa gore gorivo nisam sipao još od 2003.stvarno? pa meni njihov ED totalno okej. sem ako ne sipas tamo kod SIV-a na NBG koji je ozloglazen po kradji. naravno ja se trudim da uvek bude MOL ali kad ne uspem da se dovucem do njih, onda mi i EKO radi posao. a sa ELP gorivom auto mi trosi 30% vise. Link to comment
yabadaba Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (edited) Ma sa dizelom je situacija extra, pošto koliko shvatam može da se uvozi, pa je taj ED strani. Meni je auto išao 4-5 puta na servis zbog goriva (malog broja oktana), i od kad sam počeo da sipam neki Octane Booster nemam problema, takođe kad sipam napolju isto mi se ne pali to govno od lampice. Edited December 8, 2009 by yabadaba Link to comment
twisted Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 EKO skojevsko naselje sam sipao. ćao nikad višeuglavnom sipam na omv, jer mi ne nekako uvek usput. kad naletim na mol, sipam do vrha. omv razlika u odnosu na jugopetrol 10% u potrošnji, mol razlika u odnosu na omv 5% u potrošnji, ali u radu 10% Link to comment
Aće Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 ima l' ko citroen c3, jel vredi uzimati taki auto star oko 5 god (da li ima neke karakteristicne boljke i sl)? fala unapred. Link to comment
ducca Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) njegosetm Edited September 3, 2011 by ducca Link to comment
Zli Gli Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Ima jedna moja prijateljica, vozio ja par puta i ide skroz ok (1.2 benzinac, tu negde oko 2005. godista). E sad, znam da ima problema sa pokazivacem goriva i to vuce vec godinu i jace, a osim toga valjda sljaka sve kako treba. Mada je sav u elektronici, verovatno su cak i sitni kvarovi zajebani po dzep. Link to comment
Buck Naked Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 (edited) A Mercedes, C klasa, (C180), 2001. godište? Anyone? Edited September 3, 2011 by Buck Naked Link to comment
Duci Simonovic Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 ti samo mecke furas Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 A Mercedes, C klasa, (C180), 2001. godište? Anyone?imao sam ponudu za nesto slicno, mladje + avantgard, bilo mi suvise skupo. Ali sam sve dobre preporuke imao Link to comment
Aće Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Ima jedna moja prijateljica, vozio ja par puta i ide skroz ok (1.2 benzinac, tu negde oko 2005. godista). E sad, znam da ima problema sa pokazivacem goriva i to vuce vec godinu i jace, a osim toga valjda sljaka sve kako treba. Mada je sav u elektronici, verovatno su cak i sitni kvarovi zajebani po dzep.Te elektro-kompjuterske džidža bidže su verovatno šamarčina kad crknu. A pokazivač kontam čim je u tom fazonu mora da vrisne od našeg talog goriva. No, ako je to najveći problem koji imaju, mož da prođe, vidićemo još. Fala u svakom slučaju. Link to comment
Recommended Posts