Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Fau ve je tamo na ceni generalno, i ima malo dizelasa ali moze da se nadje. Ne znam koje godiste ciljas ali ako hoces da prodjes povoljno, tesko da moze da bude sa manje od 200 000 km. Ovo za kilometrazu vazi generalno za sva vozila, vidjao sam isto godiste i isto stanje spolja i iznutra sa 150 i 250 hiljada na satu, razlika bude opusteno i po 2000 franaka. I bitno je dosta da li auto ima sveze odradjen MFK, onaj njihov nadrkani tehnicki pregled sto vazi dve godine i gde gledaju sve zivo.

Posted

jos nisam nista resio, al ako bi uzimao uzeo bi nesto 2015-16, ovde su od 11,5K na vise, svi oko 170 hiljada km  (:

Posted

Honda accord, cca 2009/2010g. Nekakav uvoz iz ch mi se otvara, ili nissan kaskai 2010, 1.9, 110kw, od poznatog kupca-i povoljno? Honda uzeo u obzir jer vec sada imam jazza

Poslato sa MYA-L41 uz pomoć Tapatoka

Posted
Honda accord, cca 2009/2010g. Nekakav uvoz iz ch mi se otvara, ili nissan kaskai 2010, 1.9, 110kw, od poznatog kupca-i povoljno? Honda uzeo u obzir jer vec sada imam jazza

Vidi post #4300

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Posted
1 hour ago, beeva said:

Honda bez dileme.

Posted
1 hour ago, beeva said:

NIssan naravno

Posted

Izmedju Honde i Nisana, uvek Opel bez dvoumljenja...

Posted (edited)
50 minutes ago, Mil@n said:

Honda bez dileme.

+ 1

Edited by Barti66
Posted
13 hours ago, beeva said:

Nisam siguran da postoji qashqai 1.9. Pretpostavljam da se radi o 2.0 dci motoru. Imao sam ga; sjajan auto, toplo preporucujem. samo ne racunaj na malu potrosnju. grad-9-10L.

Posted
Nisam siguran da postoji qashqai 1.9. Pretpostavljam da se radi o 2.0 dci motoru. Imao sam ga; sjajan auto, toplo preporucujem. samo ne racunaj na malu potrosnju. grad-9-10L.
Postoji, 1.9 dci sa 150 ks
Posted (edited)
5 minutes ago, vookela said:
35 minutes ago, Grunf said:

Postoji, 1.9 dci sa 150 ks

proverio sam, ne postoji. taj od 150ks je 2.0dci, nisanov dizel motor sa lancem, ugradjivao se uglavnom u modele sa pogonom na sva cetiri tocka.

Edited by Grunf
Posted

Onda je moja greska, znam da sam vidjao po oglasima modele sa 1900 i nesto ccm.

Posted
1 minute ago, vookela said:

Onda je moja greska, znam da sam vidjao po oglasima modele sa 1900 i nesto ccm.

1998ccm, to te je zbunilo ;)

Posted

Preporuka i od mene za kaskai. Vozio sam 1.5 par puta i deluje da mu nedostaje snage. 2.0 je pak odlican, vozio sam ga svuda i nemam neke posebne zamerke. Sto kaze grunf trosi fino, ali da ga jebem i mnogo manji automobili trose  8 kila po gradu, pa se prezivi i kaskajievih 10+. Plus sto je poznat covjek/zena, sto je dosta bitno. Neces verovatno pogresiti ni sa hondom akord, odlicno je to auto, ali kazem kod mene bi ipak prevagnulo ako mi lik odavde kog znam deluje pouzdano.