Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

pasatara deluje ok samo da nije pijačarski model

Posted

Drug drzi praonicu, oprao dubinski i ispolirao ali generalno su kupljeni ocuvani pa i nije bilo nekog posla. Kilometrazu nismo dirali, jedino ako su Svicarci skinuli pre nas.

Otici ce i Passat brzo, drug se nateze s nekim likom za 100e iz principa, trazi ravno 5 000 a ovaj nudi 4900 jer fali originalna roletna gepeka ali valjda ce neko popustiti :D

Posted
15 minutes ago, Zli Gli said:

Otici ce i Passat brzo, drug se nateze s nekim likom za 100e iz principa, trazi ravno 5 000 a ovaj nudi 4900 jer fali originalna roletna gepeka ali valjda ce neko popustiti :D

Imam revolucionarni predlog, nek se nađu na 4950. 

Znači drugar uvozi, šminka, kači oglase, ti samo uzimaš deo... Svaka čast, tako se posluje :)

Posted

očito si prevideo marketing kao vrlo bitnu komponentu modernog business-a 

:mad:

Posted

Zaboravljate ko ima ujku u Svici koji mu leti daje bembaru da provoza par krugova i navata milface.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted (edited)

Videćete vi kad Gli skupi za steroide...   :fantom:

Edited by Jeremija
Posted (edited)

Nisu se jos videli nego se natezu preko mene putem chata, drug je na polovne automobile stavio 5250e a ja na KP fiksno 5000, ne volim to natezanje oko spustanja nego ili uzmi ili trazi jeftinije na drugom mestu. Prodace se to, ne brinem.

Sto se tice podele posla, ja imam ujaka i brata preko koji pogledaju kola i po potrebi kaparisu, ja zvao Srbendu sto drzi taj placa sa kojeg smo uzeli ova dva, ja nasao ljude za dovoz... Malo li je... Drug resava za farbanje i eventualno ako treba nesto sa mehanicarima da se resi, plus dubinsko i poliranje. Svima lepo, lavli dzabli.

Edited by Zli Gli
Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Drug resava za farbanje i eventualno ako treba nesto sa mehanicarima da se resi,

Znaci valjate udarane krseve :puke:

Posted

Vaistinu, ova ogrebotina na braniku je jako zajebata stvar

IMG-20181130-WA0004.jpg

Posted

Fali drugar-limar da zaokružite priču.

Posted

In dis end meni adr kejses, farbar je ujedno i limar. :ohmy:

Posted

zato je nestašica gita u mitrovici

Posted
22 hours ago, kud u maglu Simoviću said: