Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

ok, možda da preformulišem

sama kilometraža može da znači puno ako je u pitanju auto koji se lako rastrese i koji je vožen po putevima koji su smrt za automobile

međutim, sama po sebi ne znači ništa, čovek koji zna da oceni auto je presudan, pri čemu kilometraža može da bude baš na strani onog koji kupuje, kao argument za nižu cenu

Posted

ma ko kako voli, samo mi je smesno kad neko prica o "razradjivanju" posle 100+K

Posted

to je bilo zajebavanje, valjda je očito

Posted

Kakva kilometrometrija na zadnje dve strane, ko je vise presao taj je valjda i bolji jebac :ohmy: Ja ~12 hiljada godisnje, prosecan Srbin sirotinja:sad:

Posted

Koliko biste dali za Pezo 207, 1.4 benzin, 2010. godiste? Koliko to realno vredi ako je u dobrom stanju i bez trenutnih ulaganja? Poceo sam s drugom da petljam sa polovnim kolima pa nam daju neku cenu za trgovce ali necemo bas da se zalecemo, mada je lepo godiste i relativno popularan auto.

Posted

Uf... Pežo ako naletiš da je lepo vožen i redovno servisiran, možda i može da bude ok. Samo jedan podatak - poslednja od dvadesetak agencija s APT BG, dakle iole ozbiljna firma, koja je imala Pežo u floti je već 6 godina van posla. Ne, nisu propali zbog marke automobila, ali nakon njihovih iskustava, niko nije ni pomislio na lavića. Srećno Zli.

Posted
10 hours ago, Zli Gli said:

Koliko biste dali za Pezo 207, 1.4 benzin, 2010. godiste? Koliko to realno vredi ako je u dobrom stanju i bez trenutnih ulaganja? Poceo sam s drugom da petljam sa polovnim kolima pa nam daju neku cenu za trgovce ali necemo bas da se zalecemo, mada je lepo godiste i relativno popularan auto.

Hoće da ti uvale malog lavića.

:Jova:

Posted

Ja vozim Pežoa 308 i imam dobro iskustvo (pupu da ne bije maler).

Posted
22 hours ago, Zli Gli said:

100-120 eur

Posted

PS: Taj 1.4 je, rečima zagriženog auto-frankofila, najveće govno među benzincima.

Posted

Ima dve varijante, valjda sa 68 konja i neki VTi sa 95, ne znam koji je ovaj mada cemo verovatno odustati jer nece da spusti ni dinar a ovaj drug s kojim radim zapenio da spusti, i jbg...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Posted

kojih crnih 68 konja, pa to ne može uzbrdo da se uzvere

• 2 months later...
Posted

Koliko ste kilometrazu skinuli?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk