Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Koliko kosta nov Pezo 308? Ja sam ovim mojim polovnjakom bas bas zadovoljan.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• Replies 8k
  • Views 583.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Nisan Note?

Jazz takođe ima puno prostora za tu veličinu, ali kapiram da ta marka u Srbiji košta ekstra zbog fame.

Edited by Razzmatazz

Nisan Note?

Taj se meni sviđao. A sad se pitam kakva je ona kia. Ona kockica što kao da je sekirom dizajnirana.

Dakle kia soul!

Nisan Note?

:wub:

ona prva serija koja se pojavila ovde je bila suludo preskupa, negde oko 16-17k€

@wall

još uvek se priča o automobilu za bambolu, a čovek oće mali auto sa grejačima šoferke

:fantom:

:wub:

ona prva serija koja se pojavila ovde je bila suludo preskupa, negde oko 16-17k€

@wall

još uvek se priča o automobilu za bambolu, a čovek oće mali auto sa grejačima šoferke

Aaa... Izgubio sam se malo. :fantom:

Onda merc A klase. -_-

NOV auto sa grejačima šoferke i da nema kurble u vratima,da budemo precizni  :fantom:

Nemam potrebe za prevelikim gepekom,ali da kupim nov auto i da imam "kurble" pozadi  :frust: Komšija vozi BMW 130 i ima grejače šoferke zimi siđe startuje motor upali grejače i vrati se u stan da pokupi stvari,a za to vreme ja trljam po šoferci  :lolol: e pa ako uzimam nov auto neću ni da pomišljam da stružem led sa šoferke,bacao sam pare i na razne sprej varijante.

ahahah ciketan nije hteo da doplati za daljinsko paljenje/grejanje

NOV auto sa grejačima šoferke i da nema kurble u vratima,da budemo precizni  :fantom:

evo yaris ko stvoren za tebe

@wall

+1

al probija budžet

Pezo je skuplji dosta a vidim da uopste nema u ponudi grejac soferke.

Pezo je skuplji dosta a vidim da uopste nema u ponudi grejac soferke.

čovek oće beli. šta mu to treba, da ga mešaju sa pandurima

Ja još ne naiđoh na takav minus gde sprej i klima ne odrade posao za 3-4 minuta.

Upali motor, duvanje na šajbnu, isprskaj sprej, očisti bočna stakla, sedi i vozi.

Pamajkumu nisu nam pingvini domaće životinje.

Kakav yaris pa njemu je obrtomer naveden kao deo dodatne opreme  :lolol: A u osnovnoj verziji ni nema obrtomer  :isuse: Kad se kupuje novo onda mora da zadovolji osnovne potrebe,a ne da mi nude aux in,komande na volanu i ostale bezvezne stvari.

Edited by Bambula

šta će ti obrtomer. vozi na sluh