Moća Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Koliko kosta nov Pezo 308? Ja sam ovim mojim polovnjakom bas bas zadovoljan. Sent from my Le X620 using Tapatalk
Razzmatazz Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 (edited) Nisan Note? Jazz takođe ima puno prostora za tu veličinu, ali kapiram da ta marka u Srbiji košta ekstra zbog fame. Edited September 17, 2016 by Razzmatazz
nisam ja Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Nisan Note?Taj se meni sviđao. A sad se pitam kakva je ona kia. Ona kockica što kao da je sekirom dizajnirana.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Nisan Note? ona prva serija koja se pojavila ovde je bila suludo preskupa, negde oko 16-17k€ @wall još uvek se priča o automobilu za bambolu, a čovek oće mali auto sa grejačima šoferke
wall Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 ona prva serija koja se pojavila ovde je bila suludo preskupa, negde oko 16-17k€ @wall još uvek se priča o automobilu za bambolu, a čovek oće mali auto sa grejačima šoferke Aaa... Izgubio sam se malo. Onda merc A klase. -_-
Bambula Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 NOV auto sa grejačima šoferke i da nema kurble u vratima,da budemo precizni
yolo Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Nemam potrebe za prevelikim gepekom,ali da kupim nov auto i da imam "kurble" pozadi Komšija vozi BMW 130 i ima grejače šoferke zimi siđe startuje motor upali grejače i vrati se u stan da pokupi stvari,a za to vreme ja trljam po šoferci e pa ako uzimam nov auto neću ni da pomišljam da stružem led sa šoferke,bacao sam pare i na razne sprej varijante. ahahah ciketan nije hteo da doplati za daljinsko paljenje/grejanje
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 NOV auto sa grejačima šoferke i da nema kurble u vratima,da budemo precizni evo yaris ko stvoren za tebe @wall +1 al probija budžet
Moća Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Pezo je skuplji dosta a vidim da uopste nema u ponudi grejac soferke. Sent from my Le X620 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Pezo je skuplji dosta a vidim da uopste nema u ponudi grejac soferke. Sent from my Le X620 using Tapatalk čovek oće beli. šta mu to treba, da ga mešaju sa pandurima
wall Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Ja još ne naiđoh na takav minus gde sprej i klima ne odrade posao za 3-4 minuta. Upali motor, duvanje na šajbnu, isprskaj sprej, očisti bočna stakla, sedi i vozi. Pamajkumu nisu nam pingvini domaće životinje.
Bambula Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 (edited) Kakav yaris pa njemu je obrtomer naveden kao deo dodatne opreme A u osnovnoj verziji ni nema obrtomer Kad se kupuje novo onda mora da zadovolji osnovne potrebe,a ne da mi nude aux in,komande na volanu i ostale bezvezne stvari. Edited September 17, 2016 by Bambula
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 šta će ti obrtomer. vozi na sluh
Recommended Posts