Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

po mom skromnom, fordare su mozda i najbolja opcija za polovnjaka sr klase, naravno u slucaju da se bira izmedju razlicitih modala auta, a da su sva u podjednako dobrom stanju.

Posted

@ Zli

Ne znam na koji model misliš, focus 2007, 2008 ima lep prednji deo ali zadnji sa onim svetlima pod onolikim uglom jednostavno je nekako glupo i nedopadljivo. Uopšte, mislim da taj nedostatak dizajna spoljašnjosti utiče da ford nije toliko popularan, barem ovde kod nas.

O pouzdanosti kvalitetu i sl sam uveč slušao dobre priče uglavnom.

Mislim da je 2010. godiste, neki ristajling model valjda. Prilicno veliki i lep auto, bar meni koji nisam primetio to sto pises za svetla.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

£2k, jako malo mala miljaza :)

http://www.ebay.co.uk/itm/191861852787

jel se to prodaje kao muzejski primerak pa toliko košta? Ovde tako nešto košta 50€ da neko dođe i da ga odnese na otpad... Možda, ako nađeš nekoga, bude i džabe, ako je motor još ispravan... :)

Posted (edited)

jel se to prodaje kao muzejski primerak pa toliko košta? Ovde tako nešto košta 50€ da neko dođe i da ga odnese na otpad... Možda, ako nađeš nekoga, bude i džabe, ako je motor još ispravan... :)

Vidiš da je k'o čaša™, ladno može u muzej :P

Edited by Time Crisis
Posted

Ja jednom u Irskoj, na nekoj pumpi video Jugica, voze ga baba i deda, kazu ne bi ga menjali ni za Rolls Royce...

Yugo.jpg

Posted

Ja jednom u Irskoj, na nekoj pumpi video Jugica, voze ga baba i deda, kazu ne bi ga menjali ni za Rolls Royce...

možda već imaju jednog Rolsa...pusti tu dekadenciju.

• 2 weeks later...
Posted

konbinat krajcovo kilometrazu?

kakvi sabaninini

Posted

инжињер

све мора да му се црта

<_<

Posted

a cekaj jebiga, ako je neko uzeo da preproda, kako znas da je bas isto auto u pitanju?

Posted

za početak ista mu je registracija

:šerlok:

mislim dobar je to auto, nota. jako je vozljiv™, sabio sam ozbiljnu kilometražu sa njim. jedini minus mu je što kad ga nagaziš bukvalno vidiš cajger za čorbu kako mu stremi ka E. ja sam stukao rezervoar i po do knjaževca i nazad(ne znam koliko staje)

Posted

(ne znam koliko staje)

Malo, 40 litara.

Posted

obzirom na potrošnju, 60l bi mu bio optimum

Posted

zamisli tek da ga je vozio neko ko vozi brze od 40km/h....  :fantom: