Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

po mom skromnom, fordare su mozda i najbolja opcija za polovnjaka sr klase, naravno u slucaju da se bira izmedju razlicitih modala auta, a da su sva u podjednako dobrom stanju.

• Replies 8k
  • Views 584.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

@ Zli

Ne znam na koji model misliš, focus 2007, 2008 ima lep prednji deo ali zadnji sa onim svetlima pod onolikim uglom jednostavno je nekako glupo i nedopadljivo. Uopšte, mislim da taj nedostatak dizajna spoljašnjosti utiče da ford nije toliko popularan, barem ovde kod nas.

O pouzdanosti kvalitetu i sl sam uveč slušao dobre priče uglavnom.

Mislim da je 2010. godiste, neki ristajling model valjda. Prilicno veliki i lep auto, bar meni koji nisam primetio to sto pises za svetla.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

£2k, jako malo mala miljaza :)

http://www.ebay.co.uk/itm/191861852787

jel se to prodaje kao muzejski primerak pa toliko košta? Ovde tako nešto košta 50€ da neko dođe i da ga odnese na otpad... Možda, ako nađeš nekoga, bude i džabe, ako je motor još ispravan... :)

jel se to prodaje kao muzejski primerak pa toliko košta? Ovde tako nešto košta 50€ da neko dođe i da ga odnese na otpad... Možda, ako nađeš nekoga, bude i džabe, ako je motor još ispravan... :)

Vidiš da je k'o čaša™, ladno može u muzej :P

Edited by Time Crisis

Ja jednom u Irskoj, na nekoj pumpi video Jugica, voze ga baba i deda, kazu ne bi ga menjali ni za Rolls Royce...

Yugo.jpg

Ja jednom u Irskoj, na nekoj pumpi video Jugica, voze ga baba i deda, kazu ne bi ga menjali ni za Rolls Royce...

možda već imaju jednog Rolsa...pusti tu dekadenciju.

• 2 weeks later...

u kombinatu pre mesec, dva rasprodavali kola iz voznog parka sve prešlo oko 300k km vozilo ih dvadesetak ljudi od čega pet min. naučilo da vozi na njima.

evo ovaj mališa se pojavio na oglasima. prodat je za 2300€, a prava kilometraža mu je 290k km. jedino tačno u oglasu je godište

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8363403/nissan-note-visia

konbinat krajcovo kilometrazu?

kakvi sabaninini

инжињер

све мора да му се црта

<_<

a cekaj jebiga, ako je neko uzeo da preproda, kako znas da je bas isto auto u pitanju?

za početak ista mu je registracija

:šerlok:

mislim dobar je to auto, nota. jako je vozljiv™, sabio sam ozbiljnu kilometražu sa njim. jedini minus mu je što kad ga nagaziš bukvalno vidiš cajger za čorbu kako mu stremi ka E. ja sam stukao rezervoar i po do knjaževca i nazad(ne znam koliko staje)

(ne znam koliko staje)

Malo, 40 litara.

obzirom na potrošnju, 60l bi mu bio optimum

zamisli tek da ga je vozio neko ko vozi brze od 40km/h....  :fantom: