yolo Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Bez brige Moćo, sa obzirom da ih po oglasima ima ciglo 4 i po milijarde, naći će se neki i u tom rangu. :) Evo Moćo, našao sam ti nov sa 44000 :D http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7950622/peugeot-308-16-panorama-navi naravno od prve si promašio....
Zli Gli Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Apropo price o tome kako je dizel od 8 godina veliki rizik.. za 98% Srba, auto od 8 godina je prakticno nov :D E sad, verovatno je poenta bila u tome da su ti delovi koji stradaju posle xxx hiljada predjenih kilometara dosta skuplji kod dizela nego kod benzinaca ali mi je ovo bilo malo cudno, kad se uzme u obzir zivotni standard kod nas. Opet, brat Moca je advokat i radi jos jedan vrlo zajeban tajni posao pa ne sumnjam da ce se otvoriti za neki kvalitet, a ne tu da pominje benzinca s plinom i da se blamira pred ljudima... :(
Mil@n Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 naravno od prve si promašio.... Zajebancija care, opusti se.
yolo Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Zajebancija care, opusti se. onda ga zajebavaj tako sto ces mu naci auto koji je vozio i koji trazi...
Mil@n Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 (edited) onda ga zajebavaj tako sto ces mu naci auto koji je vozio i koji trazi... Neću ja da ga zajebavam, već da se zajebavamo svi zajedno. Moj civic će u oglase kada ga sredim, danas registrovan, za neki dan kod limara na neke sitnice i poliranje, i onda kreće potraga za novim avtom o kojoj ću vas obavestiti blagovremeno, te zaiskati mišljenja i savjete... Stalno iskopam nešto novo, da sam prodao moj, oko ovog bi npr debelo razmislio. Pala cena sa 6000 na 5750 i još nije fiksno, dakle možda i za 5.500. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8151594/honda-jazz-12-16v-vtec-90ks Od novog nažalost nema ništa, pošto je problem namaći kredit, pa će verovatno da se traži nešto oko 6,5 do 7k. Edited May 5, 2016 by Mil@n
Lancia Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 i jedino kamen na drumu moze da pretekne za 2 sekunde i to je pod znakom pitanja.
nisam ja Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Moram menjam corsu za porodično auto. Singerovao sam te mi treba mesta za dvoje dece, kolica i ostalo. Davajte preporuke.
precog Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Za pocetak porodicni, a ne porodicno. A sad kazi nesto o budzetu.
Zli Gli Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Sta je ovo, svi se pozenili i dobili decu, kupuju porodicna auta, dizelase sa sto manjom potrosnjom... dje vam je nestao bunt, bes, dje su vam mocni benzinci od 2000+ kubika... :(
mojo Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Ja bi da repostujem Nisamjaov post, uz smanjen broj dece, Korsa ostaje. I nikad više dizelaš. Jel ima neko iskustva sa starom Fabijom karavan 1.2? Par puta sam je vozio i ide kao đavo, s obzirom na to da je Fabija, i karavan, i 1.2..
Recommended Posts