kud u maglu Simoviću Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 pa kako alkometrom odrede dubinu sare???jery si čuo za austrijski multi saobraćajski tool?ima alkometar, kljunasto merilo, radar i još što šta -_-
copkillah Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 pa kako alkometrom odrede dubinu sare??? njemačka tehnologija, ne razumeš ti to
Razzmatazz Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 ovo me zanima kako funkcioniše. zaustavili te i izvadili kljunasto merilo, ili kao što sam jednom prisustvovao u austriju zatvore prometnu ulicu i apsolutno sve teraju da duvaju u alkometarBio sam slučajni uzorak. Palo neko čukanje u ulici, pandur stajao pored mojih kola i pala mu šara u oko.
ToniAdams Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 pa ono, golf dvojka sa nalepnicama ajron mejdan, bas cudno.
djeneralche Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Koliki je servisni interval u Nemackoj u km? Posto se ono sto pise kao preporuka u servisnim knjizicama, u Srbiji ne poklapa sa servisnim intervalima, i uglavnom su na 15000 km. Da li je ova cifra veca u Nemackoj?
Razzmatazz Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Zavisi od auta do auta, proizvođač u servisnoj knjižici specifikuje interval, bilo vremenski, bilo pređene kilometraže koja varira tu od 15 do 40k, kao i stavke koje moraju na maloj ili velikoj inspekciji da se provere. @Tonči - nije ajron mejden, nego bon jovi.
djeneralche Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 U Srbiji je drugacije, servisne intervale, barem za kola koja sam vozio a proverio sam i sa par drugih ljudi, odredjuju servisi koji servisiraju kola, i krecu se od 10000 do 15000. Iako servisne knjizice i proizvodjaci daju druge preporuke.
Razzmatazz Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Proizvođač zbog garancije pre svega forsira samo servisnu knjižicu, jer ona ide uz kola i ostaće uz kola kada ih prodam i tu je opisan kompletan postupak redovnog održavanja tog modela auta. Čak me ni ne forsira da idem u neki određeni servis, što znači da jednu inspekciju mogu da uradim u jednom servisu, a sledeću u drugom. Doduše, ukoliko se uzimaju kola na lizing, onda mislim da postoje neka dodatna pravila koja lizing kompanija forsira, ali ne znam detalje, jer nikad nisam uzimao kola na lizing. Moguće i da grešm oko lizinga.
Milosh76 Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Da li ovaj Megan vredi ? Poceo sam o dizelasima da razmisljam, pa mi je ovaj zapao za oko http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7497661/renault-megane-dci-extreme
Zli Gli Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Pa ovo ti je dvojka, model iz 2003. godine. Za slicne pare mozes uzeti i trojku koja, ako nista, mnogo lepse izgleda, a mislim da isto godiste i ne kosta (puno) vise.
Milosh76 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) Znam da je stariji model, a meni je to otprilike gornja granica koju bih dao i godiste koje bih zeleo...ne starije Edited January 10, 2016 by Milosh76
Moća Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Meni je ovaj Megan jedan od najruznijih auta koje sam video. Bolje uzmi noviju generaciju ona je ok.
Milosh76 Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ne kupujem auto zbog lepote, a da je ruzan to stoji, nego zbog prakticnosti :D Ovo su jos uvek radne varijante, do proleca nista. A onda ce uleteti neko putovanje za Uskrs, pa cu i to da odlozim
Moća Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Pa za te pare uzmi megana novu generaciju imas d aih nadjes.
Milosh76 Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 (edited) Pezo 308 benzinac 1.6, 120ks... 2008 otprilike.. Da li vredi uzimati u razmatranje? Da li je odrzavanje drasticno skuplje za njega ili Opel Astru, recimo? Ovako nesto recimo http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7058754/peugeot-308-16 Edited January 12, 2016 by Milosh76
Recommended Posts