Moća Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Dacija ce uvek biti u mom srcu, jbg ipak je sluzba sluzba a druzba druzba.
Razzmatazz Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Vozi samo ono šta je Džems Bond prvo za njega probao. Ako je Mondeo Bondu dobar, dobar je i njemu.
zema Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 A sta vozis Moco, trenutno? lepo me nasmejalo ovo trenutno posto moj trenutak traje skoro 7 godina
Milosh76 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ford Tabanus Aha, a koju si Daciu vozio/vozis?
Moća Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Ma nisam nijednu nego me zeza Copi zbog veza sa Rumunijom. Vozio sam Audi 80 al to je auto mojih roditelja.
radisa Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Aha, a koju si Daciu vozio/vozis?Šta si ti zapeo za Dačiju? Ja je vozim, i ništa joj ne fali... Osim što troši kao da ju je Rus pravio, čim pređeš 120...
Sestre Bronte Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Šta si ti zapeo za Dačiju? Ja je vozim, i ništa joj ne fali... Osim što troši kao da ju je Rus pravio, čim pređeš 120... kako koja, vozio sam dosta logan/logan mcv, lodgy, dokker, jedino me je nervirao logan sa benzinskim motorom, na ovo ostalo nabrojano nikakve primedbe nemam na odnos cena/kvalitet
Recommended Posts