Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

sto bi bila tajna, ne znamo se

1,5dci xmod 7500€

ja ću na proleće da prodajem mazdu 5, 2010. godište, 2.0 dizel, 7 sedišta, klizna vrata, dobar paket opreme. kupljen u srbiji, servisiran u ovlašćenom servisu, 0 popravki do sad, sim redovnog održavanja. mislio sam da ću dobiti plafon 8.000, sad vidim da bih mogao i više.

Posted

onaj ASX u holandiji stoji ne mrda. zapravo otkako sam krenuo da ih gledam pre 2 nedelje, nijedan nije prodat, sa naglaskom na 2 glavna kandidata, oba sa dizelom 1.8, jedan u torinu sa manje opreme i za manje para i onaj drugi koji sam ovde kacio. zakljucak je da se opskurni japanci tamo isto ne prodaju kao ni ovde, i da holandjani generalno nemaju pojma. a mozda i imaju, s obzirom da je mitsubishi fabrika bila kod njih.

Posted

ja ću na proleće da prodajem mazdu 5, 2010. godište, 2.0 dizel, 7 sedišta, klizna vrata, dobar paket opreme. kupljen u srbiji, servisiran u ovlašćenom servisu, 0 popravki do sad, sim redovnog održavanja. mislio sam da ću dobiti plafon 8.000, sad vidim da bih mogao i više.

Fenoomenalna je ta tvoja mazda, šteta što nemam da se ispružim

Posted

daj rene gde ces sa alfe na mazdu.....:)

nego ovde se iskusenja gomilaju, nakon onog ASX evo i jedan zajeban konkurent a nije predaleko pa mozda moze i da se ode da se proba preko praznika

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=217025067&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&vatable=true&isSearchRequest=true&scopeId=C&maxMileage=150000&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=15&pageNumber=1#

mada mi je sumnjivo da ce komad sa ovom kolicinom opreme, 1.8TSI motorom i 4x4 dugo poziveti na oglasu

Posted

Ma dogovorili se garant, rene navlači

Posted (edited)

jel vozio neko odavde nissan qashqai? da li 1.5dCi moze da se izbori sa tom tezinom, narocito za preticanja i otvoren put? koje su mane i problemi tog motora (2010 godiste, znaci revizija, DPF, 110KS)

trenutno sam suzio izbor na:

SUVs:

mitsubishi ASX, sa 1.8DID dizel motorom, 150KS, neto oko 8000e plus carina ++

nissan qashqai, 1.5 ili 1.9dCI, 110 ili 150KS, 7000e ++

skoda yeti, razne TDI opcije, 105-170KS, 7-8000++

karavani

astra J, razne CDTI opcije 110-170KS, 6000+++

golf 6, razne TDI opcije 105-170KS, 6-7000++

u narednih nekoliko nedelja rasplet, verovatno sta mi bude zgodno i povoljno na putu na zimovanje (istocni/juzni tirol).

Edited by yolo
Posted

Karavan :puke:

nemaš pojma, sa karavanom ti raste popularnost u društvu. zovu te redovno na selidbe.

Posted

Karavan je auto za odrasle muškarce. Gej stop.

Posted

Karavan :puke:

Taman si se oženio. Sačekajmo da dobiješ i dečurliju, pa kad bude pakovanje kolica, torbi za presvlačenje pelena i druge opreme aktuelno, porazgovaraćemo ponovo o konceptu praktičnosti. Imaj u vidu i to da kad deca prerastu pelene, u karavan sa tada već ostarelim leđima možeš lakše da ubaciš gajbe piva.

Posted

bogami Alfa 159 SW i Megan karavan su vrlo lepi za tu, inače odvratnu, kategoriju automobila.

Posted

dobro moca je mlad i  sad se przi na hyundai coupe, audi TT ili eventualno VW scirocco, kad poraste molice nas za savet za karavan.