Mil@n Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Javi se kad ga budeš prodavao... Hteo isto napisati. :) Vidim da mu cena po oglasima ne ide puno preko toga, mada je sa tom kilometražom za 5.5k to i dalje baš povoljno. p.s. mogao bi nam zviznut neku fotku tipa jedna spolja i jedna kokpita. Edited December 8, 2015 by Mil@n
kud u maglu Simoviću Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Fokus druge generacije ili Astra H?fokus
onamonamo Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Hteo isto napisati. :) Vidim da mu cena po oglasima ne ide puno preko toga, mada je sa tom kilometražom za 5.5k to i dalje baš povoljno. p.s. mogao bi nam zviznut neku fotku tipa jedna spolja i jedna kokpita. jos nisam u posedu, treba da se registruje i prenese
Ravanelli Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 kupio sam hjundai i30, 2010/46k km...5.5k evrica.... jesam li se zajebo? mnogo mi je fino legao u voznji, izgleda mi stvarno "ko nov".... Zvuci nerealno dobro. Gde si ga uzeo? Oglasi ili poznanstvo?
Прслин Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Fokus druge generacije ili Astra H? Који мотори? Иначе, одличан је и један и други аутомобил. Ту Астру нешто не цене из мени непознатих разлога, али ја сам се њом лепо навозао током 4-5 година без иједног проблема. Прилично је висока, тако да је неће развалити изненађења на нашим путевима. Фокуса је имао колега за посла, без грешке аутомобил. Можда је мало тврђи, али зато лежи на путу као шинско возило. Узми млађи/очуванији/са мањом километражом.
nesha taxista Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Fokus druge generacije ili Astra H? Iako sam uglavnom vozio Opele u ovom slučaju bih izabrao Focus.
ToniAdams Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 jab sigurno uzo fokus da se radi o novima, ovako koji je bolje ocuvan
Milosh76 Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Fokus druge generacije ili Astra H?Za nekog kome je baratanje informacijama ogroman deo posla, dajes malo informacija!Benzin ili dizel? Godista? Kilometraza? Opsti tvoj vizuelni utisak?
Mimix Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 U vezi Focusa...Imao sam ga, 2007. godiste,1,6D,bio sam super zadovoljan sa njim,sjajan auto,medjutim... Crkla mi turbina na 100K kilometara, pricao sam sa vise mehanicara I rekose mi da je Focusima to slaba tacka, treba motor da se zagreje nekoliko minuta pre kretanja, I nikako da se ne gasi cim se auto zaustavi, narucito posle duze ili ostrije voznje... Do tada nisam vozio Diesel, pa nisam ni obracao paznju na ove detalje... Kada sam mu zamenio turbinu, to vise nije bio isti auto,pa sam ga ubrzo posle toga prodao...
onamonamo Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 nakon par dana koriscenja i30, samo da potvrdim....sve, papucice, menjac volan, sve je mekano ko bebina guza, izuzetno prijatan za voznju
Moća Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Za nekog kome je baratanje informacijama ogroman deo posla, dajes malo informacija! Benzin ili dizel? Godista? Kilometraza? Opsti tvoj vizuelni utisak? Dizel, 2005 i mladji, budzet oko 4000.Bem li ga svidjaju mi se podjednako i jedan i drugi. Verovatno ce biti koji prvi dobar naleti.
ToniAdams Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Verovatno ce biti koji prvi dobar naleti. e to.
Recommended Posts