Jump to content
Upgrade na v5

Polovnjaci

Featured Replies

ne sudite po ličnim preferencijama

<_<

ajde simoviću ne budi na kraj srca. šalimo se :)

inače, moj ker je koreanac a auto uličar.

ja kera nemam

:(

Imam kolegu koji je kupio Zmaja, pa je imao problema sa njime.

Močislave, idi na neki review sajt poput ovog, Imaš ne samo rivjuove kola od strane njihovih "reportera", nego i vlasnika koji su modele vozili neko vreme. Nađi nekoliko kola koja ti se dopadaju za te pare i proveri kakva su bila na prikazu i na šta se žale vlasnici u proseku. Pola mišljenja (uobičajenog preterivanja gde je sve ili haos ili totalno sranje) baci, pola prihvati i steći ćeš utisak o konkretnom modelu. Znaćeš koje su mu prednosti i mane i moći ćeš da odlučiš možeš li sa tim manama da živiš ili ne.

I obavezno proveri kako je prošao kod Leskovčanina na testu   https://www.youtube.com/user/testautomobila1/videos Da li mu je plastika u kabini mekana i da li su dugmići robusni :ss1:

ja kera nemam

:(

Kaže se ni kučeta ni mačeta.

I obavezno proveri kako je prošao kod Leskovčanina na testu   https://www.youtube.com/user/testautomobila1/videos Da li mu je plastika u kabini mekana i da li su dugmići robusni :ss1:

Deluje zabavno. sad ću da vidim da li je legit* :D

*merenje se obavlja puštanjem prvog testa forda na koji naletim i merenjem koliko je puta u videu napomenuo da nema bolje auto na svetu

Toeto  :wub: 

Narocki top gir, leskovčanin objasnio :ss1:   :Hail:

Edited by Ruxin

das auto vaistinu. vozio golfa 7 danas do makedonske granice i nazad, 800km. dobro avto, kad ne bi brigao brigu oko kradje i otimacine, rado bi vozio.

jedino sto ne kapiram sto mu ne stavise sestu brzinu iako je relativno mala snaga za moderne dizele (mislim 110).

smara kad vozis 160 na avtobanu a dizel se dernjaka i na 3500 obrtaja je. 5 brzina je tako passe.

imaš sa šest brzina samo sa automatskim menjačem, i to je jedan od detalja koji odslikava konzervativan dizajn fauvea

Kupiš alfu i imaš šest brzina  :fantom:

Meni je ovaj Leskovcanin Bog, cak i na komentare odgovara onako narodski  :D

c1nrcEv.jpg

S5sEp5d.jpg

:D

Edited by Zli Gli

to je onaj sa "ogromatni retrovizori"  :D

• 4 weeks later...

U proseku naplaćujem 3% od vrednosti automobila, ali za vas može biti manje, recimo 100 €. To plaćate tek kada vam nađem auto, i kada ga kupite.

Ono što plaćate unapred su majstori koji proveravaju automobile, koje pronađem. Oko 20 € mi naplaćuje majstor da donese i prikači dijganostiku. Neće džabe da izlazi iz servisa. Naravno da potrošim i silno gorivo. Alternativa je da sami obilazite placeve, i da potrošite mnogo veći iznos novca za gorivo, a da pri tome niste ni majstora poveli sa sobom.

Kako vam ovo zvuči, u pitanju je A. Todorović.