ToniAdams Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 ok, ja mozda jesam boske poreklom, pa otud ovo, ali ne bih ni u ludilu razmatrao konfekciju tipa c5 ili insignije pre golfare. japanci su pak nesto drugo.
Razzmatazz Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 a mozda da se resetujem malo. u principu cu auto voziti do posla i nazad sto je nekih 70km, i onda vikendom po okolini sa familijom, u srbiju 2 puta godisnje, Po ovom opisu, tebi treba BMW X5, Audi Q7 ili mečka M klase. Za te pare bi trebalo da ima Aurisa oko tebe da biraš. Možda isto i Honde Insight ili čak Prius ako te hibrid stimuliše (mada ne znak kako bi to u Srbiji punio, kroz prozor preko produžnog kabla?). Možda bi ušao i Suzuki SX4 ili Volvo V50 u taj kombo? Mada džabe priča, ti si se već zakačio za Pežo izgleda.
Ros Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Po ovom opisu, tebi treba BMW X5, Audi Q7 ili mečka M klase. Za te pare bi trebalo da ima Aurisa oko tebe da biraš. Možda isto i Honde Insight ili čak Prius ako te hibrid stimuliše (mada ne znak kako bi to u Srbiji punio, kroz prozor preko produžnog kabla?). Možda bi ušao i Suzuki SX4 ili Volvo V50 u taj kombo? Mada džabe priča, ti si se već zakačio za Pežo izgleda. ih, pa sta ce mi zderaci goriva za na-posao-pa-kuci? nema bas toliko mnogo aurisa u samom gradu. sto i mene cudi. polovnih yarisa i ayga imas kod svakog imbisa.
Razzmatazz Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 ih, pa sta ce mi zderaci goriva za na-posao-pa-kuci? Kako zašto, pa ideš time u Srbiju pobogu, kako ćeš da se pojaviš dole sa nekim Suzukijem Marutijem? Ne ide to brale.
Ros Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Kad vec neces A3 uzmi Astru sedan i uziva tu cu sutra cim pre pogledati. to mi je tamo gde radim, a imam jednog frika za aute koji ce baciti detaljniji pogled. @razzy, pa ako sam preziveo toliko godine dolaska dole sa adidasom illi johanom seifertom, preziveo bih i franko-dzapaniza.
Time Crisis Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Nisam siguran da ima potrebe da insistiraš na maloj kilometraži, tamo su dobri putevi i dobro gorivo, auto koji je prešao 100-150k i ako je dobro održavan je još uvek u jako dobro stanju. Vidi i Ford Mondeo. :) Btw, ne znam koje su tačno cene tamo, ali ovde je nov Hyundai i30 negde oko 11000€, sa 5 godina garancije bez ograničenja km, za te pare bih pre tako nešto uzeo bez razmišljanja nego 5 godina star Golf, makar ga i baba vozila samo do crkve. Edited October 18, 2015 by Time Crisis
Ardian Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ima neko iskustva sa Alfom 159? Ceo zivot vozim fiate i nemam zamerki. Osim redovnog odrzavanja, nikad nista. Imao sam jos svasta pored fiatica (vw, suzuki, opel, reanult, kia, ...), ali fiatom sam nekako najzadovoljniji - najbolji odnos cena/kvalitet, barem kod polovnjaka.
Ros Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) Nisam siguran da ima potrebe da insistiraš na maloj kilometraži, tamo su dobri putevi i dobro gorivo, auto koji je prešao 100-150k i ako je dobro održavan je još uvek u jako dobro stanju. Vidi i Ford Mondeo. :) Btw, ne znam koje su tačno cene tamo, ali ovde je nov Hyundai i30 negde oko 11000€, sa 5 godina garancije bez ograničenja km, za te pare bih pre tako nešto uzeo bez razmišljanja nego 5 godina star Golf, makar ga i baba vozila samo do crkve. ovde i30 isto toliko, ali 3-4 godine star. a kakav je skoda rapid? ne izgleda lose Edited October 18, 2015 by Ros
Time Crisis Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Hm... sigurno? Na mobile ih ima podosta iz 2015 i jeftinije, npr.: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211042012&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&export=NO_EXPORT&zipcode=&scopeId=C&sortOption.sortOrder=ASCENDING&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&makeModelVariant1.makeId=11600&makeModelVariant1.modelId=30&pageNumber=1 Mada možda ja nisam dobro razumeo taj oglas, ali liči da je to krajnja cena.
Ros Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Hm... sigurno? Na mobile ih ima podosta iz 2015 i jeftinije, npr.: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=211042012&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&export=NO_EXPORT&zipcode=&scopeId=C&sortOption.sortOrder=ASCENDING&minFirstRegistrationDate=2015-01-01&makeModelVariant1.makeId=11600&makeModelVariant1.modelId=30&pageNumber=1 Mada možda ja nisam dobro razumeo taj oglas, ali liči da je to krajnja cena. to je reimport verovatno. cena jeste 10-12k za 2011-2013. uglavnom. verovatno bi se naslo i za manje.
Milosh76 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 (edited) ovde i30 isto toliko, ali 3-4 godine star. a kakav je skoda rapid? ne izgleda lose Rapid je redizajnirana i modernizovana Skoda Fabia Sedan.Ne izgleda lose, veliki sirok auto, nesto iispod Oktavie Edited October 18, 2015 by Milosh76
renne Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ima neko iskustva sa Alfom 159? Ceo zivot vozim fiate i nemam zamerki. Osim redovnog odrzavanja, nikad nista. Imao sam jos svasta pored fiatica (vw, suzuki, opel, reanult, kia, ...), ali fiatom sam nekako najzadovoljniji - najbolji odnos cena/kvalitet, barem kod polovnjaka. Ako voliš Alfe i Fijate uzmi. Neki će reći super, drugi će reći sranje Ja ću reći uzmi. Sjajan auto, lep, predivnog enterijera, siguran, brz, odličnog ubrzanja. Alfa u svom najboljem obliku
Yoda Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ako voliš Alfe i Fijate uzmi. Neki će reći super, drugi će reći sranje Ja ću reći uzmi. Sjajan auto, lep, predivnog enterijera, siguran, brz, odličnog ubrzanja. Alfa u svom najboljem obliku +1
nesha taxista Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Ima neko iskustva sa Alfom 159? Ceo zivot vozim fiate i nemam zamerki. Osim redovnog odrzavanja, nikad nista. Imao sam jos svasta pored fiatica (vw, suzuki, opel, reanult, kia, ...), ali fiatom sam nekako najzadovoljniji - najbolji odnos cena/kvalitet, barem kod polovnjaka. Ima jedan moj kolega dizelku 16V. Vozi je već 2 godine i zadovoljan je.
Recommended Posts