Dionysos Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 кога брига како изговарају италијани или како је 'правилно' ако се неки назив устоличио на одређеном простору сасвим је валидно га користити, ако ништа макар колоквијално, као што нећу почети за гиф говорити ђиф након што је аутор након 20+ година одлучио да каже свима како се 'правилно' изговара, или шикаго или шанхаи или милион других примера
ToniAdams Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Taj RS je bio iznajmljen od Renaulta po Eurodrive semi (nov auto iznajmljen na duze). Zabavan... recimo da je bilo zabavno naci gde se u meniju iskljucuje simulacija zvuka sportskog automobila. Po defaultu je namesteno da se pri ubrzavanju sa zvucnika pusta brujanje motora, s tim sto je toliko dobro sinhronizovano da nam je trebalo par nedelja da skapiramo da se ne cuje motor nego zvucni efekti. ovo je verovatno nesto najseljackije sto sam cuo u zivotu
ducca Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Videli od Jabuke Sad naravno sledi copy paste ostalih proizvodjaca...
nesha taxista Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Dobra je Brera, ko je mlad i bez porodičnih obaveza zašto da ne? Moćan izgled i vožnja.
Musky Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 ? ...ako prevali 1800km dobijaš 900 jura? ja bi ga gurao za te pare.
čekmeže Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Znam Matiza mislim da nikad nije teran dalje od 100 km, barem jednom mu je menjan motor a i sad ima jedno 2 cilindra.
Musky Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 on i ima dva cilindra operativna...druga dva su fejk.
wall Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Za 900€ i ne treba više. Ovi što ih ja znam nisu se nešto žalili. Dobro da te služi Renne.
Recommended Posts