Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

• Author

neobicno mi je to sto za opela benzinca set kvacila (sachs ili luk) kosta vise nego ovaj tvoj valeo. ali nije prvi put da je ovakva razlika u ceni na verujem istovetnim delovima na dva razlicita brenda.

Nismo se razumeli, ti si pisao o ceni za dizela, a ja za benzinca. Objasnio sam i zasto dizelsko kvacilo mora biti skuplje.

Gospodo forumaši, imate li možda neku informaciju ili ideju o ceni koja se može postići za Saxo 1.5 dizel, 2001. godište, 120 hiljada kilometara?

Pomogla bi i opaska da li tako nešto uopšte ima prođu na tržištu polovnjaka.

Edited by beowl

pitas li da li je dobar za nabavku ili da li je prodavljiv?

dosta informacija o tom modelu mozes naci na citroen forumu srbije.

taj mali auto se dobro prodavao i jos je trazen

Da li može da se utopi nekako, to je pitanje :)

Thx, svrnuću na taj forum.

idi tamo su ljudi ok, slikaj i postavi

• Author

[quote name="beowl" post="3015176" timestamp="1428332532"

Gospodo forumaši, imate li možda neku informaciju ili ideju o ceni koja se može postići za Saxo 1.5 dizel, 2001. godište, 120 hiljada kilometara?

Pomogla bi i opaska da li tako nešto uopšte ima prođu na tržištu polovnjaka.Mali potrosaci klasicno su atraktivni, a kod tvog je bitno da li je Euro 3, posto je to prelazna godina. Ako jeste, onda ces sigurno po stici bolju cenu jer je onda interesantan i taksistima i auto skolama. Za kilometrazu ce svakako biti sumnjicavi jer za dizel star 14 godina to deuje veoma malo.

Edited by nesha taxista

pa dobro mali gradski dizeli i nisu bili sluzbeni dugoprugasi i mogu proci s malom kilometrazom mada je 120 k preterano malo na prvi pogled. moj ima 11 god i presao 145000

• Author

Suština je u tome da su dizeli kad ih kupuješ nove osetno skuplji od odgovarajućeg benzinca, a slabo ko daje veće pare zbog neke ljubavi.

podigao sam budžet. sada sam na opel astri :zli: koju ću najverovatnije uzeti, samo ne znam da li da uzimam 1.4 benzin ili 1.7 dizel? idem do 5k

Edited by Ravanelli

• Author

Ja bih uzeo benzinca i stavio plin. Opeli se uglavnom lepo slazu s njim.

ne znam da li mi se isplati plin otkako su roknuli jaču akcizu, plus voziću ga malo. svaki dan do posla ću imati par km i svakog trećeg vikenda se malo vozikati ada, košutnjak, titel, avala..

Edited by Ravanelli

Nismo se razumeli, ti si pisao o ceni za dizela, a ja za benzinca. Objasnio sam i zasto dizelsko kvacilo mora biti skuplje.

ne ne, pisao sam za benzinac. slucajno znam cenu za astru H za benzinac, doduse mislim da je ovo bilo za 1.6 motor, ortak je menjao u slicno vreme i razlika je bila oko 220e u odnosu na deo za mene.

Ka kakav plin, uzmi H dizel 1.7 (ako je cdti). Vec sam pricao, jednu takvu imam na poslu i skroz dobar auto, em sto nije pravila do sada neke probleme em sto je u voznji neocekivano agilna. Drugo uvek ces posle lakse prodati dizela.

Gledaj slobodnoi 1.9 cdti sa 120KS ako ti se uklapa u budjet, mada i ova 1.7 odradjuje sve radnje.

dajte neki predlog za auto za zenu, red velicine 7000-8000 eur.

uslovi su: lep, ne mnogo star, da nije previse presao. bilo bi dobro da ima i mesta u gepeku za kolica za bebu.

Fiesta?