yolo Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Kakvo predrkano vozilo u mom komsiluku i to povoljno, ludacka Mazda RX8 sa vankel motorom, najjaca verzija sa 231KS http://www.polovniautomobili.com/oglas5452037/mazda_rx-8_231ks_renesis_top/ Video sam je uzivo i izgleda stvarno neverovatno ocuvano. Kada bi me uhvatila (ponovo) kriza srednjih godina, otrcao bih tamo i ispregovarao 5200-5300e. Link to comment
Lancia Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Kakvo predrkano vozilo u mom komsiluku i to povoljno, ludacka Mazda RX8 sa vankel motorom, najjaca verzija sa 231KS http://www.polovniautomobili.com/oglas5452037/mazda_rx-8_231ks_renesis_top/ Video sam je uzivo i izgleda stvarno neverovatno ocuvano. Kada bi me uhvatila (ponovo) kriza srednjih godina, otrcao bih tamo i ispregovarao 5200-5300e. seks od auta. a i cena je neverovatno dobra. ovde isto godiste ide i preko 10 soma. ne bi ti nista falila jedna kriza;) Link to comment
Čutura Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 el ima neki majstor za to u beogradu? Link to comment
Zli Gli Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Ala je drug danas uzeo dobrog Pasata B5+ restajling kurac palac za 5100e, a ja cu za hiljadu manje za neki mesec morati da se zadovoljim nekom Astrom H, u najboljem slucaju. Nije da gorim za Pasatom ali je to kao nebo i zemlja, ono je zverina u odnosu na Astru. Pas mater, kud se nisam rodio bogat.. Link to comment
yolo Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) Neces verovati ali Astra H je u gomili stvari bolji auto od Pasata, ako pricamo o kvalitetu voznje (vesanje, transmisija itd) a ne o pakovanju, luksuzu, osecaju moci kada sednes itd. Nisam posedovao Pasata ali jesam Golfa iste generacije, kao i Astru H. Vesanje Astre H, narocito prednje, je miljama ispred te generacije VW, pogotovu Pasata. Edited October 28, 2014 by gazza1 Link to comment
kapetanm Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Зли, за тих 5 и нешто хиљада купује се само име које носи стару славу голфа двојке и првог пасата лубеничара. За те паре има бољих и лепших аута Link to comment
ducca Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Da potvrdim za Astru H da je skroz dobar autic u pitanju. Guram sluzbenu vec 2 godine i uberzadovoljan, motor 1.7 cdti. Nije fensi ali odradjuje posao s po' snage. A Mazda iznad je prezajebana. Link to comment
Topola Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 imam neku uberpovoljnu ponudu za VW Bubu iz 2002., dizel 1.9 sa 150 tisuća pređenih km... Ima li koga sa bilo kakvim iskustvom, makar i na nivou trača o modelu, godištu, itd. I ja sam kao i kolega Z.Gli u škripcu sa slobodnim sredstvima za nabavku, pa je svaki savet više nego dobrodošao. Link to comment
Zli Gli Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ja sam pozajmio sve pare sto sam imao pa necu uzimati jos par meseci ali budzet nece biti veci od 4, maksimalno 4 i po hiljade, ako budem do tad ustedeo jos neki evro. Zapravo, racunam moju nekih 1800 a ostalo cu imati u kesu. Za te pare sam imao na umu Pezo 307, Ford Fokus ili Astru H, i otprilike svi koje sam pitao su rekli da je tu Astra najbolja kupovina. Majstor mi je rekao da gledam 1.9 cdti jer je to valjda Fiatov neki nadrkani motor a kao cena u odnosu na ovaj 1.7 nije nista veca. E sad, ima njih cak i ispod 4 hiljade vec sad ali pretpostavljam da je to s razlogom, posto je neki prosek oko 4 i po. Kad/ako to kupim, onda cu da prosim na ulici za gorivo jer cu ostati bukvalno bez dinara :D Link to comment
Čutura Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 (edited) ti si mladji covek pa razumem to sto bi 1.9, ja bi recimo gledao 1.3, isto fiatov mjet 90 konja, sasvim solidno tera taj auto a pri tome trosi ko upaljac a troskovi eksploatacije i registracije su znacajno manji. Edited October 29, 2014 by Čutura Link to comment
ducca Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ja sam pozajmio sve pare sto sam imao pa necu uzimati jos par meseci ali budzet nece biti veci od 4, maksimalno 4 i po hiljade, ako budem do tad ustedeo jos neki evro. Zapravo, racunam moju nekih 1800 a ostalo cu imati u kesu. Za te pare sam imao na umu Pezo 307, Ford Fokus ili Astru H, i otprilike svi koje sam pitao su rekli da je tu Astra najbolja kupovina. Majstor mi je rekao da gledam 1.9 cdti jer je to valjda Fiatov neki nadrkani motor a kao cena u odnosu na ovaj 1.7 nije nista veca. E sad, ima njih cak i ispod 4 hiljade vec sad ali pretpostavljam da je to s razlogom, posto je neki prosek oko 4 i po. Kad/ako to kupim, onda cu da prosim na ulici za gorivo jer cu ostati bukvalno bez dinara :D 1.9 cdti je odlican, ali 1.7 uopste ne zaostaje. Izbor ti je Astra ili Focus, u tom izboru 307 ni pod razno. Link to comment
radisa Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Kakvo predrkano vozilo u mom komsiluku i to povoljno, ludacka Mazda RX8 sa vankel motorom, najjaca verzija sa 231KS http://www.polovniautomobili.com/oglas5452037/mazda_rx-8_231ks_renesis_top/ Video sam je uzivo i izgleda stvarno neverovatno ocuvano. Kada bi me uhvatila (ponovo) kriza srednjih godina, otrcao bih tamo i ispregovarao 5200-5300e. Jeb' se Gazzo, kud sam link otvarao... Taj bi ga dao za 5500, ako nije već otišao... Link to comment
yolo Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Nije otisao, jutros je bio tu. Idi cenjkaj se do smrti, pocni od 5000 Link to comment
radisa Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Nije otisao, jutros je bio tu. Idi cenjkaj se do smrti, pocni od 5000 Ne mogu, žena bi me ubila, kupio sam kuću pre dve nedelje. Da nemam majstore na koje će mi otići gomila para, uzeo bih ga, pa makar za ovo što službeno vozam, svaki dan NS-BG-NS Link to comment
Mil@n Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Kad/ako to kupim, onda cu da prosim na ulici za gorivo jer cu ostati bukvalno bez dinara :D Zli, tebi je jasno da moraš da imaš barem 2, 3 glave za sve što te čeka POŠTO si dao pare za auto? Možda registracija ako kupiš na placu, mali servis, mada sam ja kod obe kupovine radio i veliki što je mnogo bitnije. Takođe sam oba puta momentalno menjao po dve gume. I nije pitanje šta ćeš morati malo da središ, pitanje je samo koliko će toga da bude, zato ostavi barem 200e sa strane a kola pazari u nekom malo nižem cenovnom rangu. Takođe, +1 za manji motor, ja vozim 1.4 sa 90 konja i veruj mi, vuče i više nego zadovoljavajuće, a malo troši. Ne budi kao oni šabani što pazare kola jer su cool i lepa pa posle nemaju za benzin. :P Link to comment
Recommended Posts