giuseppe Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Posle 10 godina manuelnog, probao KIA automatic rent-a-car - tačnije, posle prekookeanskog leta (Kanada) odvozao od aerodroma do hotela našu malu družinu automatikom, prvi put ikada. Pa ono je poezija čista. Manuelni valja ukinuti naskroz. Kao da je cela Severna Amerika luda što imaju manuelne menjače u tragovima...Veći mi je problem bio šta sa levom nogom, nego sa desnom rukom.Mislim da bi partizani bili automatski, a četnici manuelni menjač. Uredniji su nekako, kulturniji
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 meni je sledeće vozilo marke automatic. po mogućstvu iz štutgarta.
giuseppe Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Simoviću, jopet mečka, majkamustara! Kud u maglu...EDIP: Mada kažu, jednom mečka, vazda mečka... Edited January 4, 2014 by giuseppe
Блок_64 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Posle 10 godina manuelnog, probao KIA automatic rent-a-car - tačnije, posle prekookeanskog leta (Kanada) odvozao od aerodroma do hotela našu malu družinu automatikom, prvi put ikada. Pa ono je poezija čista. Manuelni valja ukinuti naskroz. Kao da je cela Severna Amerika luda što imaju manuelne menjače u tragovima...Veći mi je problem bio šta sa levom nogom, nego sa desnom rukom.Mislim da bi partizani bili automatski, a četnici manuelni menjač. Uredniji su nekako, kulturnijiЗависи шта хоћеш од возила и како си навикао да возиш.Они који воле да кажем спортску вожњу тешко да ће се одрећи мануелног мењача.Додуше има сада и аутоматских мењача са разним модовима.Код нас се углавном бежи од аутоматских мењача због потрошње горива.
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Simoviću, jopet mečka, majkamustara! Kud u maglu...EDIP: Mada kažu, jednom mečka, vazda mečka...to sam shvatio posle prvih 100km koje sam sabio s merdžanom. nema ovde dig-a da mi pridrži stranu.devojka mož da je sa sela, al auto mora da je iz nemačke
April Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Код нас се углавном бежи од аутоматских мењача због потрошње горива.Ovo je istina.Šesta, 2000 obrtaja, tempomat, pa kad stignem, stignem.
wall Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Зависи шта хоћеш од возила и како си навикао да возиш.Они који воле да кажем спортску вожњу тешко да ће се одрећи мануелног мењача.Додуше има сада и аутоматских мењача са разним модовима.Код нас се углавном бежи од аутоматских мењача због потрошње горива.Skuplji. I prilikom nabavke i za održavanje.Činjenica je da je vožnja jednostavnija i ugodnija...
Tresko Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Зависи шта хоћеш од возила и како си навикао да возиш.Они који воле да кажем спортску вожњу тешко да ће се одрећи мануелног мењача.Додуше има сада и аутоматских мењача са разним модовима.Код нас се углавном бежи од аутоматских мењача због потрошње горива.Što se tiče sportske vožnje, odavno postoje automatski-sekvencijalni menjači, sa 7,8,9 brzina. I kad ti se vozi sportski, uključiš manuelno, i menjaš sam brzine. A što se potrošnje tiče, ni to više ne stoji, otkad imaš automatske menjače sa 8 brzina, potrošnja je još manja od manuelnog menjača. Naravno, ako imaš neki prastari auto sa starim automatskim menjačem....
Grunf Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 naravno, retardirani jazavac sa glupim savetom. svaki debil moze da se nauci na obican menjac i to za max mesec dana voznje. ako odmah kupi automatik ostace limitirani poluvozac ostatak zivota. nesto ko jedna riba sto je znam, vozi vec deset godina ali nikako po auto putu, to ne sme.oh, evo prekaljenog vozaca, koji je prevalio milione kilometara. nego, je l ti jos trza auto u prvoj kad kreces, ili si popravio to naucio da pustis kvacilo.
Indy Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 đe se meće desna ruka kad se vozi automatik?Kod mene, na volan.
April Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A kako da kočim motorom? Džabe ABS i sl., kad vratim u drugu po snegu, znam šta radim.
ordi Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Kod mene, na volan. heh, wittyje l' znas ti onaj vic zasto sijamski blizanci putuju u englesku?
Grunf Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 A kako da kočim motorom?Džabe ABS i sl., kad vratim u drugu po snegu, znam šta radim.vrlo lako. kad zelis da vratis u drugu, pomeris rucicu menjaca tamo gde pise 2. a ako hoces u prvu, vratis tamo gde pise 1.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 a jel ne iskaču klipovi kad vratiš u 1pitam, ne zaebavam
Recommended Posts