November 25, 201311 yr Nije moj al ko da je moj..prodaje se zato što je kupljen drugi, veći porodični auto. Nema nikakvih skrivenih mana, sve je kako piše + je urađen servis pre dve nedelje, mišelinke kupljene u februaru prošle godine, praktično nekorišćene
November 25, 201311 yr Prosledio sam drugarici preko maila oglas, ona vija nesto od ovih manjih novijih auta ali je rekla da joj je i Astra H sasvim dobra. Ujutru ce valjda videti, kad dodje na posao, pa se mozda i zainteresuje.
November 26, 201311 yr Author Dame više vole Corsu. Moj drugar je imao Astru H i nije baš bio srećan s njom.
November 26, 201311 yr Jel' hoce neko da kupi? :mellow:http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1432789_Chrysler_Neon__2001_god
November 28, 201311 yr a sprdamo se malo.sta znam, nije previse atraktivna kupovina, u startu ne previse kvalitetan auto, sa delovima koje ne mozes bas da pazaris na svakom cosku i ne bas rasprostranjenim servisima, ali s obzirom na godiste i opremu, i na to da se vrlo lepo vozi, verujem da ces naci lako kupca. pod uslovom, naravno, da sve fercera.recimo da sam ravnicar, koji prelazi dnevno par km do posla i nazad, i jednom godisnje namore, bio bih zainteresovan.
November 28, 201311 yr Hvala, nadam se, fercera manje vise sve ok, i you had me at "ravnicar", na to bar mogu da racunam :)). A imali smo i dilera za delove "ako se nesto pokvari" pa i njega dajemo u paketu :) i to kod Helle u komsiluku :).
December 13, 201311 yr ladno ne umem da prodam kola svojamoracu da ih dam na proc nekom iskusnombitno je da su dobre fotke!!ja fotkala auto i postavila na oglase, nakon 10 dana i troje njih se trkaju ko će da kupi, ovaj najkonkretniji poslao kaparu i dolazi sutra da ga odvezekapiram da je zbog toga jer su fotke lepe
December 13, 201311 yr bitno je da su dobre fotke!!ja fotkala auto i postavila na oglase, nakon 10 dana i troje njih se trkaju ko će da kupi, ovaj najkonkretniji poslao kaparu i dolazi sutra da ga odvezekapiram da je zbog toga jer su fotke lepe Vec prodajes Lanciu a toliko si se mucila da pronadjes pravu. Mozemo li znati razlog?Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2