Miralem Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 cuvam pare za hemiju. a osim toga su mi ovo prva kola koja imam, kontam da cu ih ubrzo ionako sjebati. plus mi realno i ne trebaju.
Dagmar Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Pa zasto si ih uzeo? Zar nece samo parking za godinu dana da te kosta vise od samog auta?
Tale Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Pogledaj malo unazad ja sam se raspitivao za njega ali posle pukle finansije tako da sam odustao od kupovine. Znam da kod dizelasa treba uzimati TDCI a ne TDDI motore a zasto ne secam se. Komsija ima benzinca i kaze da ga dobro sluzi delova ima dosta i nisu skupi bar mi on tako rece. Ja kad bi sad uzimao uzeo bi benzinac sa plinom jer posle citanja raznih tekstova i foruma imam u glavi da je benzinski motor jeftiniji za odrzavanje.Obrnuto je: TDDI je jeftiniji za održavanje i nema plivajući, ali je zato bučniji.
Miralem Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Pa zasto si ih uzeo? Zar nece samo parking za godinu dana da te kosta vise od samog auta?uzo ih da privodim ribe.ma nece, kod mene u kraju parking kosta 100 evra godisnje. plus osiguranje 20 mesecno i porez za puteve 20 (to se ovde placa u zavisnosti od tezine kola- zato sam uzo punta od 825kg, inace bi me izaslo i koju stotinu mesecno), dakle podnosljivo.
Milogled Bluff Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 uzo ih da privodim ribe.Ispravno. Punto je u tu svrhu udobniji od bicikla. Ne drasticno, ali ipak postoji razlika.
nesha taxista Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 A što Miraleme ne uze onaj Twingo, stariji tip? Za ribe dušu dao, pri obaranju prednjih i zadnjih sedišta to može lepo da se spoji i ispadne kao krevet. A imaš ih i s platnenim krovom, ono kao fol kabriolet. Težina i dažbine su tu negde s Puntom.
Grunf Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 miraleme, crkni. prodao sam auto danas, nisam spustio cenu ni euro od one koja je bila u oglasu :P hondo hr-v ili cr-v, here I come :)
nisam ja Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 skinuše mi 2 ratkapne. ima li poente vraćati to? mislim skinuće opet.drugo. kakva je scena krađe automobila diz dejs? da ugrađujem neke lavlje i medveđe kurce il će ga i sa tim odneti?
giuseppe Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zavisi šta voziš. Ako je neki nadrkaniji fau-ve, kažu da kurci pomažu.Inače, meni skinuli sve četri radkapne, posle godinu dana svakodnevnog parkiranja na istom mestu (posao). Odmah kupio na Kupindu set za 1200 dinara, namontiro posle 20 minuta. Za sad ove stoje. Šta znam, 1200 din za godinu dana, isplati se, ako bude tako. Mrzim vezivanja onim plastičnim uzicama, ali kažu da je ok bar da otera prosečnog narkosa da ih ne uzme u hodu.
giuseppe Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Inače sam dobro prošao na Kupindu, na NS Najlon pijaci Citroen originalne radkapne idu do 30e.
nisam ja Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Zavisi šta voziš. evo ga! socko glamur. produžava penis tačno milimetar ipo! :)te vezice ružno izgledaju, a kontam baš i ne sprečavaju puno. zatico sam često staklo na tom parkingu, srki je redovna stvar ko nema ključ na rezerVAru.
nisam ja Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 inače zeleni karton je skočio na 3k, međunarodna je 2 plus slikanje...
giuseppe Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Opel važi za neku socijalu, slično kao i moj Citroen. Retko ih ko gleda, a kamoli krade. E sad, ne lezi vraže...
Recommended Posts