Lancia Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 mashala!ja ne znam dal sam u zivotu presao milion km.
Razzmatazz Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 i dalje tvrdim da je golf nešto najneudobnije u šta sam seo. nema dalje. a ja valjda za svoj novac hoću da se udobno vozim svaki kilometar koji obrnem na cajgeru. laguna za svoje 3k € je pojam svega i svačega za taj isti golf ;) a drugo, A6 je klasa, hteo ti ili ne :)Jao što si se uhvatio za tog golfa kao pijan plota, kao da ga je neko tu sad hvalio kao ideal udobnosti. I meni je najneudobniji bio neki sportski mercedes našeg šefa prodaje od cirka 200K, ali to ne znači da ću zbog toga pribeći ekstremima
yolo Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 jbga, covek verovatno nije seo u astu H sport edition. ni u golf 3 ili golf 5.
InvisibleLight Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 nasla sam konacno majstora tj servis u bgd za fiat/lanica koji bi izasao na teren za dijagnostiku :)poslednje pitanje pred odluku:dve lanice su u igri: obe ista cena, obe isto presle (poprilicno :( 177k ), obe deluju isto ocuvane, obe su domace(nisu uvozne), obe su registrovane (nema drndanja s registracijom pri kupovini), obe boje su ok, crna mi malo lepsa od sivekljucna razlika i pitanje: kojoj je pametnije dati prednost (ukoliko su svi ostali faktori isti) s obzirom da je jedna benzinac 1196cm/59kw/80ks a druga dizel 1251cm/51kw/69ks??? jel dizel motor kao dugotrajnij/manje osetljiv?? potrosnja bi otprilike bila ista?? najvise bih je koristila za 100km tamo-vamo, malo po gradu.isla bih u petak il subotu
renne Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 benzinac uzmi, mala je snaga kod dizela, će ti štuca kad uključiš klimu
kapetanm Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 +1,mada, ne bih bežao ni od uvoznih, više su negovane strane od 200 tisuća km, nego domaće sa oranica sa manjom kilometražom i glibavim benzinim
InvisibleLight Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) dizelasvsbenzinacdodtni info:crni dizelas je visio neko vreme na mojauto.rs i(kao sa bubanj potoka ) po ceni od 4000e. sad se pojavio ovde po ovoj ceni. mozda to nesto znaci. i da - majstor s kojim sam pricala zna o kojem autu se radi..ja ga pitam - 'jel ste ga pregledali vec?' on kao - 'ne,ne'.. ?? sivi benzinac je od pocetka zakucana cena (fiksno) jer mu je hitno hitno hitno!!hvala vam na savetu, ako je jednoglasan, to mi nesto znaci:)ps. @kapetan - nije da bezim od uvoznih nego se potrefilo da su oba u rangu cene koju gledam domaci (ima jos 1 crna benzinac do 3500, al je jos slabija snaga..) Edited March 2, 2013 by InvisibleLight
kapetanm Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 U, lepi i jedan i drugi, nećeš pogrešiti u izboru bilo koji da uzmeš. Lično, gajim veliko poštovanje spram mjet fiatovim motorima, ali i ovaj benzinac je dobar
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 pravac Valjevo s kintom, izvadi mu 3k i kad mu zacakle oči dodaš prstohvat šarma i tvoj je, a ako je gej il baksuz daj mu i tih trista
zorglub Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 benzinac uzmi, mala je snaga kod dizela, će ti štuca kad uključiš klimu'Si ti siguran u ovo? Na stranu to što je dizelaš verovatno prešao do duplo više.
renne Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Imao iskustva sa tako malim snaga ranije, zato sam napisaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
InvisibleLight Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 meni je prevaga na benzincu jer mi ta jdizelas nesto ne uliva poverenje u smislu - prodaje se mesecima po 4000 na bubanj potoku, onda spusti za 700e?!sto se tice snage - ono sto ja vozikam (fiat cinquecento :D) je toliko male snage da bi bilo koji drugi auto za mene bio azdajane treba mi nesto jako. bolje mi je da manje trosi i da je registracija jeftinija90% sam odlucila da idem do valjeva, samo da nadjem nakog majstora odavde da ga povedem, il tamo negod pouzdanog (preporucenog, vijam veze s valjevom) za proveruplus bih prolazila kroz draginje i videla nove kamane lavove po kapijama :)
zorglub Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) Imao iskustva sa tako malim snaga ranije, zato sam napisaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2Jeste Renne, ali ovo je dizel, ~100cc veći. I kumova 200D Minika je imala 55ks kao i moj Stojadin, pa je cupala 3T kombija iz blata i po turi prevozila nepoznatu količinu goriva pod kojom bi se 101 pretvorio u palacinku. Baš me zanima obrtni moment jednog i drugog.Inače, invisible, dizel troši mnogo manje. Edited March 2, 2013 by zorglub
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 aj da jednom metemo adakta, obrmoment pokrece avto, ne konjske snage.
Recommended Posts