Lancia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 sve iz tog vremena i ami6 i diana i spacek. smekeraj.
wall Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ih a ajkula sa tada pomičnim farovima, tj farovima koji prate volan?Jeste da bi sve što zamisle napravili tako komplikovano pa samim tim i sklono kvarovima i skupim opravkama ali meni je citroen i dalje omiljen.
Lancia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 meni je ajkula medju tri najlepsa avta svih vremena.od ovih danas nije losa ova serija DS, pogotovo onaj najmanji. a cini mi se da je zbog krize Citroen skroz ugasio, jer Pezo preuzima navodno premium palicu po novoj preraspodeli u firmi.
wall Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 DS je ono, povratak starim korenima.Šteta bi bilo da citroen ugasi...
Lancia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 nece da ugasi, vec ce kao Pezo da bude kvalitet a Citroen za siru publiku.
wall Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Aha. Jbg neka ih bar ostave da budu inovativni i nenormalni kao nekad...
Razzmatazz Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Citroen mi od svih francuza u poslednje vreme ima stvarno najbolji dizajn - spolja makar, unutra kako kad. Ne samo DS serija, nego su mi stvarno dobri i C3 Picasso i C4 Picasso. Bio bi, što ono mladi kažu, vrh kad bi bio i u proseku pouzdaniji/kvalitetniji.Ali ima jedan detalj koji su vrancuzi pored svih dizajnera redovno useravali, a to je onaj njihov cd/radio - kao da su pokupovali preostale kompijuterske CDromove 4x od Mitsumija iz '94 (i kao da kompletna trojka kupuje u istom STR-u):
zorglub Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Radiji (?) u Renault-u danas: da, ovako izgledaju (poslednja dva, u Twingo-u i čini mi se Clio-u dvojci), i meni je to ok - ružno ali pregledno i lako za uporabo, odličan radio-prijemnik. Treba videti na šta liče oni u Kliju III, Meganu i Fluensu - to crno što gledate nije plastika, ne - to je crna folija koja prekriva masku od bele plastike i kad počne da se guli (a počne vrlo brzo), liči na nekakvu srpsku prevaru. Gledaću ako ulovim pomenute modele da uslikam sledeće nedelje.Wall-e to sa Francuzima i ljuljuškanjem danas nema veze. Ni C5 više nema hidrauliku po difoltu, kamoli digov omiljeni C4 i niže kategorije. A ja volim stare Sitroene i Pežoe, i ne znam puno onih koji ih ne vole.btw, eto niste se nešto pretrgli za majstore za Forda, a meni bi valjanost majstora i dostupnost delova bili glavni razlozi za ili protiv nekog auta. Eto Ikara i njegovog iskustva s Mazdom.
Razzmatazz Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Eto ga Autohaus Hatzner u Rüppurrerstr kod Tivolija i Ritter u Rheinstr. prekoputa Toys'r'us -> oba su baš dobri, ljubazni, brzo urade, prava espreso mašina za kafić i tv launge dok čekaš (ako čekaš tu direktno), uvek dobiješ neki drugi auto ako ne možeš da čekaš. Zamena ulja i te zajebancije jefinije nego što su kod narodnih kola tipa VW-a koštale. Dostupnost delova nikakav problem.
ToniAdams Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 sori, nebio pri netu par dana pa nisam video pitanje za preporuku za ford servis.elem, dosad imam jako dobra iskustva sa servisom miletic u visnjickoj ulici, posle 3 bika jedno trista m, sa desne strane.mali servis, cale i sin drze, al prilicno dobro opremljen.zbilja, ostavim auto i kazem da pregleda i odradi sta misli da treba, bez da razmisljam oce li me izraditi.
twisted Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 najbolje da normalni ljudi u srbiji voze kola koja kostaju vise od 5-6k evra... A6 samo dziberi i crnogorci.hahahaha... a morala je da padne neka uvreda? :Di dalje tvrdim da je golf nešto najneudobnije u šta sam seo. nema dalje. a ja valjda za svoj novac hoću da se udobno vozim svaki kilometar koji obrnem na cajgeru. laguna za svoje 3k € je pojam svega i svačega za taj isti golf ;) a drugo, A6 je klasa, hteo ti ili ne :)
dig_chohano Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Nije, A6 je auto. toliko dobar? ok, ali ipak povremeno?Jbg, samo kod Ćurčića. Ćale ima službenog Subaru Legasija već desetak godina i ovi njegovi ga isključivo kod Ćurčića održavaju. Do duše, u servisu je retko bio zbog kvara. I da, auto je prošle jeseni prešao milion (da, 1 pa šest nula) kilometara bez otvaranja motora.
Recommended Posts