Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted (edited)

e ljudi kakav mi je bicolor lancia 2006 (crno-crveni!!), 100th godisnjica edition, prelep izmakao..ja cekala bar jos jednu platu, da uzmem sto manji kredit da dopunim do cene,kad on otisao za nedelju dana:( i ona jcrveni dizel iz ns se prodaopolovniautomobili.com mi je homepage vec 3 meseca.jedan savet steinsu - kad kupujes preko mojauto (tj nadjes info o autu na tom sajtu) tamo nude opciju 'besplatan pregled/provera' ako odstampas neki andrak koji dokazuje da si auto nasao na njihovom sajtu. sto nije mala stvar. ukoliko je tacno :(sad se pojavio ovaj dvobojac, iako je ko cirkus presaren, tj ima i crne strafte, nije za mene al se cakli:http://www.polovniau...ypsilon_14_16v/iscedjena sam ko limun, ne mogu vise ni meseca ovako, sta sam skupila skupila, 6meseci zivim od 5000dina mesecno kojim pokrivam dorucak i kafu (da, moguce je:D)jedno pitanje koje uvek zaboravim - kad ti naprave probne tablice da ga dovezes kuci - koliko to kosta?

Edited by InvisibleLight
Posted

bas je smesno obojena ova tvoja lancia, ILcini se ko jagoda na vr' slaga

Posted (edited)
http://www.mup.gov.r...knade MUP-a.pdfR.Br. 33Ako baš moraš da stavljaš probne, možda može da se uradi odmah tehnički i registracija.
znaci te 'kartonske' tablice za jedan dan su dovoljne? ok , 800din, prezivecuako se uradi odmah registracija tamo onda znaci da sledeci put moram ici tamo da produzim/promenim, jel..bolje prva opcijahvala puno@orderka - pa jeste presarena, ko neka torta. juce se pojavila. ustvari deluje kao da je sklepana od tri razlicitepre nje je bila dvobojna- crvena osnova i krov/zadnji deo crn, ta je bila bas lepa al se brzo prodala.. Edited by InvisibleLight
Posted

Pa ne znam gde je "tamo" u odnosu na to gde je "ovde".Ako kupuješ auto "ovde" onda nema potrebe za probnim tablama. Ako kupuješ "tamo" a živiš "ovde" svakako bolje da staviš probne ili da došlepaš auto.

Posted
Pa ne znam gde je "tamo" u odnosu na to gde je "ovde".Ako kupuješ auto "ovde" onda nema potrebe za probnim tablama. Ako kupuješ "tamo" a živiš "ovde" svakako bolje da staviš probne ili da došlepaš auto.
ma iz bgd u drugi grad
Posted

ja sam juče za firmu pazario ovajhttp://www.polovniautomobili.com/oglas3015104/fiat_doblo_19_jtd/cenkanjem sam ga dobio za 2850€. jes ružna boja, ali je dobar auto. malo troši, ima dosta prtljažnog prostora i jako su jeftini delovi. ovaj jtd motor se jako dobro ponaša i troši kako valja i dolikuje nekom piroćancu :P

Posted (edited)
ma iz bgd u drugi grad
Računaj da će ti verovatno trebati 2 dana sa probnim (da pozavršavaš sve oko registracije). To onda uvećava cenu..Moj predlog ti je da u BG odradiš tehnički, a u tom drugom gradu registraciju. Po registraciji odneseš tablice u BG i dovezeš auto kući. Edited by CTale
Posted
Računaj da će ti verovatno trebati 2 dana sa probnim (da pozavršavaš sve oko registracije). To onda uvećava cenu..Moj predlog ti je da u BG odradiš tehnički, a u tom drugom gradu registraciju. Po registraciji odneseš tablice u BG i dovezeš auto kući.
ook hvala. kakvo cimanje :(twisted - smanjio si cenu za 350e na tako maloj vrednosti automobila ?? :otako cu i ja..
Posted

vidi, prodaja automobila u srbiji je postala umetnost - narod nema pare i vozila, pogotovu ova sa ovako ružnom bojom, stoje mesecima. dođeš i kažeš imam pare danas i gledaš kako mu faca menja grimasu od nadrkane u presrećnu. ostalo je stvar umešnosti...

Posted

@twistedpredobar pazar, vozio onoliko dobla iz milošte zvanog magarence, nema gde nije stizao, lak za vožnju, pregledan, staje bog otac u njega, ide ko sam đavo. Putnici koji sede pozadi žaliće se da je neudoban, ali koga briga:)

Posted
@twistedpredobar pazar, vozio onoliko dobla iz milošte zvanog magarence, nema gde nije stizao, lak za vožnju, pregledan, staje bog otac u njega, ide ko sam đavo. Putnici koji sede pozadi žaliće se da je neudoban, ali koga briga:)
+1moj rođak ga pazario za posao, zahvalan auto
Posted
bas je smesno obojena ova tvoja lancia, ILcini se ko jagoda na vr' slaga
e zamisli,nema je vise, vec se prodala. za 1 dan :lolol: nekom se bas bas svidelakako ovo twisted-ovo chudo izgleda dobro ocuvano iznutra s obzirom da je 10godina staro
Posted (edited)

pazi imaš aute koji se voze i aute koji se teraju. valjda znaš šta tražiš kad kupuješ polovan autou međuvremenu, danas sam u prvom danu eksploatacije saznao da doblo ima neki problem sa strujom, board kompjuter ne pokazuje tačne podatke, prskalice ne rade i sl. ali to ne umanjuje činjenicu da je bila dobra kupovina

Edited by twisted
Posted

kakve su ove lancie nove generacije, recimo delta?