Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

5 minutes ago, Palmira said:

Који је најбољи начин да проверим легалност аута? Тачније да није украден. Купујем од физичког лица, а он га је купио од ауто плаца и регистровао га крајем прошле године. Да ли је то што је прошло толико времена довољан доказ да је све у реду?

Probaj ovde

carVertical
No image preview

Provera Istorije Automobila i Motora | carVertical

Otkrij istoriju svog vozila pomoću naše sveobuhvatne provere istorije. Nabavi izveštaj o istoriji i saznaj više o šteti, kilometraži, krađi i drugim zapisima.
  • Replies 8k
  • Views 595.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

To je odavno proslo proveru Interpola, u roku od 60 dana od prve registracije kod nas valjda ili tako nekako, tako da je augo 100% siguran po pitanju toga.

Хвала!

Ima neko iskustva sa skodinim simply 1.0 motorima, 2019g ta serija?

Gledam neko auto a generalno godišnje će prelaziti 5 6000 km max.

dvojica mojih kolega terali te valjda fabije, obojica bez ikakvih problema

ako nije izakana na rent a car-u, služiće to bez problema

mislim da je za te manje aute ok izbor, dok za onaj veći model kod oktavije npr. ne bih bio baš toliko siguran

3 hours ago, beeva said:

drugar ima skalu sa tim motorom i dsg menjacem i prilicno je zadovoljan. ja sam se nedavno vozio njoj do Rijeke i nazad, i vrlo sam se prijatno iznenadio kako dobro ide i koliko malo trosi.

Jbt kakvu cvaju sam video, žuta, troje vrata, unutra prihvatljivo.

Dao bih odmah 2 hiljade pa makar bio isteran iz kuće i spavao na klupi

On 17. 6. 2025. at 10:20, beeva said:

Odličan, ima li smo ih u firmi.

Jbg oseti se kada radi klima ali ide. Gepek za tu klasu odličan, 3 god 100.000 ne sećam se nekih kvarova.

poznat je on ovde :) dosta je zabavan kad prica sam sa sobom :D

55 minutes ago, Grunf said:

poznat je on ovde :) dosta je zabavan kad prica sam sa sobom :D

Jao ja sam zaboravio na ovog lika, a zaboravio sam i kakva je presuda bila :D Zna znanje (iako je nebaždaren) ili šarlatan ili nešto treće?

jao todorović

lol

budaletina2

• 3 weeks later...
  • Popular Post

Posle skoro desetogodišnjeg loženja na Giuliu i Stelvio i neprestane priče o njima, entuzijastične test vožnje i razoračaranje enterijerom, uz sporadične probe drugih automobila i vožnju BMW petice kao auta u kojem sam najčešće u poslednjih godinu dana, kupio sam Volvo XC60, kao suštu suprotnost sportskim automobilima. D

Slike za neki dan, kad ga preuzmem.

Edited by napadaj

odlično auto, uzeo ga je jedan moj kolega pa sam se vozikao par puta sa njim

gospodski

nobles

odličan