napadaj Posted February 27 Posted February 27 Ma ja ću da ga preskočim, neću da ga proveravam. Previše je to para da bih uzeo sumnjiv auto. Možda je i zamenio celo krilo, nisam zapamtio tačno šta reče čovek. 1
Zli Gli Posted February 27 Posted February 27 Pitaj jel ima slike pre tih intervencija, mozda je bilo neko sitno cesanje a to valjda nije razlog da ne uzmes auto ako je sve ostalo u redu 3
kud u maglu Simoviću Posted February 27 Posted February 27 plus jedan na ovo glijevo mora da ima neke fotke, novo auto, osiguranje, trt-mrt, neko ga je slikao milion posto ako nema fotki, muljakis je
Tresko Posted February 27 Posted February 27 1 hour ago, napadaj said: Danas sam gledao jedan A5. 4 godine star, prešao 56k, 2.0 dizel motor, S line oprema... Ali oba zadnja krila peglana. Tip se kune da je sve rađeno u ovlašćenom servisu, dao broj šasije, može provera kod bilo kog majstora, ali meni se to ne sviđa. A auto prelep, očuvan, sve fantastično, prosto previše dobro da bi bilo istinito. Pazi tip se kune=odmah znaš da laže. Pazi, dao ti broj šasije. Pa prijatelju nema šta ti meni da daješ broj šasije, nego ako je radjeno u ovlašćenom servisu™ pokažeš fakturu gde si platio peglanje tih krila i to je to. Iako, što neko reče gore, ovlašćeni servis ne pegla ništa, nego menja krilo. A i ta kilometraža je vraćana 100% 3
Tresko Posted February 28 Posted February 28 19 minutes ago, askeladden said: A5 vozis 14k godisnje,baba do pijace i to. I to baba sa kraćom desnom nogom, tako da nije mogla gas mnogo da pritiska. 1
askeladden Posted February 28 Posted February 28 1 minute ago, Tresko said: I to baba sa kraćom desnom nogom, tako da nije mogla gas mnogo da pritiska. A mogla je ,nisko sediste sporcko pa se malo protegne.
napadaj Posted February 28 Posted February 28 12 hours ago, Tresko said: Pazi tip se kune=odmah znaš da laže. Pazi, dao ti broj šasije. Pa prijatelju nema šta ti meni da daješ broj šasije, nego ako je radjeno u ovlašćenom servisu™ pokažeš fakturu gde si platio peglanje tih krila i to je to. Iako, što neko reče gore, ovlašćeni servis ne pegla ništa, nego menja krilo. A i ta kilometraža je vraćana 100% Ma kaže lik da ima sve i spreman je da da, ali meni se to ne sviđa. Otkud znam da li je sve rađeno u ovlašćenom? Čim ima bilo kakav udarac koji je zahtevao takve popravke, meni se to ne dopada.
Tresko Posted February 28 Posted February 28 Pa dobro, na fakturi valjda piše koji je servis pa tako vidiš jel ovlašćen ili ne. Ako ima fakture i papire, brate odmah doneseš i pokažeš, a ne da se kuneš kako imaš i sve je ok. Ni meni se to ne svidja, sve ukazuje da je tip lažov i verovatno neki muljator, tako da je bolje sa takvima ne imati posla.
napadaj Posted February 28 Posted February 28 Danas skoknuo do Porschea u Krnjači, imaju dosta A4 i A6 modela na oglasima. Ispostavlja se da je većina tih automobila vraćena od strane Uprave za zajedničke poslove zbog isteka ugovora, odnosno da su ih jahali kojekakvi službeni vozači ministara, savetnika i ostale bagre. Imaju i Arteone na stanju, ista priča - službeni automobili. Prešao preko do Toyote, onaj Land Cruiser je božanstven auto ko ima veliku familiju. Na kraju ću da popizdim i kupim nov Stelvio, sve ovo ostalo me prilično nervira. 2 1
napadaj Posted February 28 Posted February 28 Ta mi permanentno stoji kao otvoren tab 😀 49 minutes ago, ZokiAsov said: Uzmi giuliu. Be a man! Joj ja bih, ali mi je nešto mala za moje dimenzije 1
Zli Gli Posted Thursday at 22:58 Posted Thursday at 22:58 Ima takav Competizione i u Svicarskoj za otprilike iste pare i sa jos manje km, 29 hiljada, ali je i dalje preskupo jbg Ako nekoga zanima Mazda CX3 2017. 2.0 benzin 120ks manuelac u ful opremi sa 112 hiljada km i dva seta tockova, evo konacno smo se sabrali i izgurali u prodaju sva preostala kola, ostala jos samo Mazda 3 a to teram u Dipem da softverski konfigurisu ABS centralu koju smo menjali, bice verovatno dranje koze s ledja ali jbg 14400 u oglasima, 14000 za sve ostale (prva registracija je taman 400) a za pppucanstvo 13500. Bez ulaganja, auto kao nov, servisiran, sveze ulje i filteri, kompletna servisna istorija itd itd 4
Recommended Posts