InvisibleLight Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 oce dobit nase cure, julijano?banovacemo morganu ako ne
Segundo Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 malo sudije?u sred Titograda bi imali bolje sudjenje+1Daleko da preterano uticu na igru, ali je cudno da u 20. minutu daju 2 zuta kartona a redom, a ima osnova za iskljucenje... prethodno ne sankcionisu klasicno nabadanje naseg krila u polukontri.Inace, presrecan sam kako nase devojke igraju odbranu! U napadu smo im par puta prodali brzi centar sto je vrhunska stvar, samo se plasim da ne pocrkaju u takvom ritmu. Neko rece da su emotivno ispraznjene, a ja iskreno mislim da su pre Crnogorke usle opustenije u mec i mozda malo potcenile nase devojke, nego sto su se nase vec zadovoljile izdanjem koje su pruzile do sada - zelja je na izuzetnom nivou, par puta gotovo zaplakase kod golova. Gladne su uspeha i sigurno ce isterati maksimum bez ustezanja.Nadam se ovakvom nastavku, pa kako bilo... imaju sve simpatije i podrsku!
MiddleClass Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Igra se na Terazije tako da ne znam kakvo sudjenje ocekujete? Klasicno domacinsko sudjenje!
InvisibleLight Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 (edited) daj neko iskljucenje, slomise nasedit - evo bas,konacno Edited December 15, 2012 by InvisibleLight
renne Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Nase dobro, ali nedovoljno, jbgПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
InvisibleLight Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 dobicemo'pitanje slobode i ljudska prava' loool, kako lupa ovaj
InvisibleLight Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 glupe glupe greskenisam vise optimista, al nada umire zadnja
InvisibleLight Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 joj sto mi je antipaticna ova djokic.
Recommended Posts