December 13, 201212 yr kakva je francuska golmanka, wub! resio sam da je zenim!Jab' ženio pola francuske reprezentacije... Baš ima lepih đevojana...
December 15, 201212 yr Demonstracija sile u prvom polufinalu madjarice su se drzale prvih 15 min, i onda je Norveska ubacila u vecu brzinu i pocistila ih doslovno sa terena
December 15, 201212 yr imam osecaj da su se nase izduvale, i fizicki i psiholoski, nakon 3 uzastopne pobede, sve teze od teze, doslo vreme da fulaju ovaj mecal ajd..cedjenje poslednjih atoma.. i da, ja verujem!!
December 15, 201212 yr :cry:pa dobro, na 'sportu' smo , to je valjda ovde dozvoljeno. evo i ja mrzim. 'zvezdu' .ajmo cure! kakav preokret, mozemo ovo.
December 15, 201212 yr igraju iznad svojih mogucnostisamo da potrajepa toal malo publike, malo sudije, malo srece...pobednik se odlucuje u poslednjem napadu@concord - gde to citas, i zasto te to dotice?verujem da ima slicnih komentara na nekim nasim forumima Edited December 15, 201212 yr by InvisibleLight
December 15, 201212 yr Filipovic fenomenalna u prvom, samo da nije teza povreda Steta za ovo poslednje iskljucenje, ponovo smo u zadnjim minutama ispustili lepu prednost
December 15, 201212 yr malo sudije?u sred Titograda bi imali bolje sudjenjepa uskocice kad je najpotrebnije.izguracemo nekako do finala, zasluzenoocigledno ni montenegrine nisu imune na pritisak, veliki je ulog, bice gusto do samog kraja