Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Steta. Njemacku bi mozda prosli, ali iskreno sumnjam da su jaci od Danske. However, svaka cast, odradili su vrhunski posao i bez zlata.

priznaj da pratis tenis ovih dana pa si dosao da se malo olaksas?priznaj, priznaj...
Priznajem da pratim tenis al ne samo ovih dana i na kraj pameti mi nije podcijenjivati uspjehe srpskih tenisača u Australiji i prije.Velik uspjeh i za svaku čestitku.Na kraj pameti mi nije reči, kao kaj sam mogao pročitati, nakon Hrvatskog osvajanja Davis cupa da je tenis igra i sport koji ionako niko ne prati i slične budalaštine...Imati za tako malu zemlju kao kaj je Srbija dva tenisača u obje konkurencije u završnici je big RESPECT.Svaka čast.I volio bih da je mala Ivanovička pobijedila.Jel te još nekaj zanima ?
I na FB92 si bio šampion glupih postova (čime si i zavrijedio mjesto na IL), ali si ovdje nadmašio sebe. 1 :Hail::Hail::Hail: (znam, rekao sam 1, ali moram staviti tri jer mrzim Hrvatsku. :s_c: & :s_dj: = :heart:)Sutra je veliko finale. Da vidimo ko se od današnjih timova više istrošio, psihički i fizički. Danci imaju veći pritisak - igraju praktično kod kuće, dobili su Hrvatsku 10 razlike u prvom krugu, a sad kad su probili njemački kompleks, zlato im se nameće kao imperativ (pride, to se i očekuje od ove generacije). S druge strane, Hrvatska ima problema sa ozljedama, ne znam hoće li uspjeti zakrpati Balića i co. do finala. Cijelo prvenstvo golmani osciliraju, a sedmerci, najblaže rečeno, ne idu. Cilj - osvajanje medalje na EP-u - su ostvarili, sad im je u planu ostvariti osvojiti krunu koju još nisu ostvarili.Bilo bi sjajno da jedna velika generacija okruni ono što je započeto u Portugalu. Iako mrzim Hrvatsku iz dna antihrvatske duše. angry.gif
Gle stari živo me boli ona stvar gdje ćeš me TI staviti na Forumu. Nije to bitno.Bitno je da si u svakom postu Hrvatsku vidio ko slabijeg i gubitnika.Sva sreća da je to samo u tvojim prognozama jer da si pošten onda bi makar malo razmislio pa priznao sam sebi da ta repka ima svoje ime i prezime na rukometnoj karti svijeta, da u njoj igra najbolji svjetski rukometaš i još bar nekoliko iz samog vrha svijetskog rukometa te na kraju da je ta repka aktualni olimpijski pobjednik.I sad bih nakon svih ovih činjenica trebao tvoje postove gledano blagonaklono kao i ne mrzeće naspram Hrvatske.Pročitaj još jednomm sve tvoje prognoze i objasni kak je moguće da baš nigdje nisi vidio Hrvtasku kao pobjednika usprkos navedenim činjenicama koje ima ta repka. :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ne obracaj paznju na ArleKina, on je osvedoceni mrzitelj svega sto je hrvatsko (pogotovo Dinama i Luke Modrica).

Igrao na Dance, za sada dobro ide.Inace, Skandinavske zemlje poslednjih godina objasnjavaju kako rukomet danas treba da se igra.A dansko desno krilo je najbolje koje krilo sam gledao u poslednjih nekoliko godina.

bice tu jos svega...treba napomenuti da smo izvukli cesku, za baraz mec za sp u hrvatskojjeste da su nas oni izbacili pre dve godine, al koga smo sve mogi da dobijem(Spanija-Poljska, Norveška-Slovenija, Island-Madjarska, Crna Gora-Rusija), super smo prosli...

Ubiše ovog Ivana. Stvarno igra herojski, bez 2 meseca treninga!

Igrao na Dance, za sada dobro ide.Inace, Skandinavske zemlje poslednjih godina objasnjavaju kako rukomet danas treba da se igra.A dansko desno krilo je najbolje koje krilo sam gledao u poslednjih nekoliko godina.
Ovo sto Danci prezentuju je uzasavajuce...krljaju gore nego Francuzi u najgorim danima a u napadu nemaju nijedno drugo resenje sem suta sa 10 metara ili koraka. Dobijaju na svezinu i neverovatan sudijski kriterijum koji im dozvoljava da nekaznjeno ubijaju od batina hrvatske bekove.
Ubiše ovog Ivana. Stvarno igra herojski, bez 2 meseca treninga!
I ne samo on. S obzirom na ozljede, drze se junacki. Popusit ce od Danske, ali neka. Dali su maksimum.

danci zasluzeno, najmanje su imali oscilacija tokom turnira...lm ranjeni balic je 80% hrvatske, svaka cast coveku sta je sve izdrzao...

Ovo sto Danci prezentuju je uzasavajuce...krljaju gore nego Francuzi u najgorim danima a u napadu nemaju nijedno drugo resenje sem suta sa 10 metara ili koraka. Dobijaju na svezinu i neverovatan sudijski kriterijum koji im dozvoljava da nekaznjeno ubijaju od batina hrvatske bekove.
Oni mozda biju, ali u granicama dozvoljenog(sto je u rukometu sirok pojam). U drugom poluvremenu jesu igrali losije, ali sasvim zasluzena pobeda.Ivano Balic :Hail:

šteta. Nikako do europskog zlata.Ipak, za ovu 1 sjajnu generaciju :Hail:

Danci zasluženo osvajaju. Pred kraj susreta su se usrali kao grlice, srećom imali su suce uza sebe. Poništeni golovi zbog prestupa u kontri?, isključenje Vorija u napadu ?, 2 minute Červaru. Na kraju smo im zabijali sa igračem manje a oni u napadu davali nama lopte u ruke.Ništa, idemo dalje. Ovo srebro je čudo samo po sebi. :Hail:

Edited by zagy

Danci su bili najbolji na ovom prvenstvu i zasluženo nose titulu!Hrvati su izvukli 110% sebe i pobedili Francuze, koji su trebali da igraju finale. Bravo za Ivana i momke.

Interesuje me šta može švedska (poprilično smo ih napatili u prošlim kvalifikacijama), ima li od Slovenaca išta kad odu izvan Dežele te jesu li Poljaci one-hit-wonderi ili bi mogli napraviti i korak naprijed. Moj lični favorit je Danska iako na Jeppesena ne bih stavio ni pfening.
Dakle, od Slovenaca solidan nastup, ali i dalje su daleko od borbe za medalje, Poljaci su razočarali, šveđani se dižu, bili su blizu polufinala, a Danci su osvojili zlato u utakmici u kojoj Jeppesen nije igrao.Hrvatskoj, a posebno rukometnom Ronaldinhu - :Hail: Nisu tukli samo njega, Metličić je izgledao kao da je bio u "OZ"-u. :huh: