Далибор Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Imamo li sansi za SF? sta nam treba u poslednjem kolu?hvala! :) Edited December 11, 2012 by Далибор
Aće Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 sta nam trena u poslednjem kolu?nereseno i sudije
renne Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Imamo li sansi za SF? sta nam trena u poslednjem kolu?hvala! :)pobeda nad francuskom
InvisibleLight Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) bas sam sretnabravo cure!!!!katarina, damnjanovic, ognjenovic, filipovic u prvom. andrea vukla prostor za pop lazic..edit- jel dovoljan bod? trebalo bi da jeste Edited December 11, 2012 by InvisibleLight
InvisibleLight Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) jeste, jeste..al niko ne ide na remi :lolol:moraju ici na pobeduajd da se jos ustabilizuju, uz ovakvu odbranu tomasevic, yes we can Edited December 11, 2012 by InvisibleLight
Team_Penske Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Stvarno velika pobeda rukometasica, igraju srcem, borbeno, ne stede se nijednog trenutka, boljka koju imaju i rukometasi prati i njih, slaba tranzicija, ocigledno se od mladjih kategorija slabo radi na tom vaznom segmentu igre, Boskovic mi je enigma, nekad pomislim da ne zna sta radi na kupi a nekad me odusevi, recimo danas nije koristio Stoiljkovic kao rezernog beka vec je forsirao Bilju Filipovic koja se ispucala u prvom poluvremenu u napadu a u drugom je trebala igrati samo odbranu sto joj je primarna funkcija, verovatno je mislio da je duze nego obicno drzi u odbrani zbog sjajne kontre Dankinja ali se ona sa druge strane jako sporo krece tako da ne pomaze mnogo u brzom vracanju u odbranu, Eric takodje mora dobiti sansu i u napadu, Andrea je fenomenalna, mozda nekad slabije odigra ali nas ona drzi od starta sampionata svojom kvalitetnom i lucidnom igrom, Damnjanovicka sve bolja, Ceca Ognjebnovic sjajna na krilu, Krpez danas isto vrlo dobra i sto je jos bitnije dobro igrala odbranu bez iskljucenja cak i u drugom poluvremenu kad su Spanci promenili kriterijum na nasu stetu, Kovinjalo je potpuno nepodnosljiv, sramota da ga i dalje drze za mikrofon, najgori je bio zadnjih minut i po kad smo obezbedili pobedu pa upao u neki trans pracen njegovim standarnim mucanjem i nepovezanim recenicama, Straja onakav kakav je meelm za usi u odnosu na doticnog
James Marshall Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ja slušao prenos protiv Švedske na radiju, u autobusu, super je, protiv Danske sam ugasio Kovinjala a pustio radio kao zvuk, čuju se tajmauti ovog našeg idiota, gori je od Červara, tj. banalniji :0.6:
InvisibleLight Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 danas u 18:10. za ulazak u polufinalevaljda nece kovinjalo
levi Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 A što igraju u 6, umesto kao svaki pravi domaćin, u prime timeu?+ sačekaju da Dankinje za svaki slučaj pobede Norvešku i eliminišu Francusku, pa da protiv nemotivisanih Petlica lakše dođemo do bod/ova
Recommended Posts