ArleKino Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Boban je direktorštaveć u Sportskim Novostima, a one baš i nisu nježne spram Line "Saborskog zastupnika" Červara.
Zoe Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Boban je direktorštaveć u Sportskim Novostima, a one baš i nisu nježne spram Line "Saborskog zastupnika" Červara.Steta sto je Cervar prve minute nakon zavrsetka utakmice eter (kameru) iskoristio za osobne obracune, ali ni to ne mijenja cinjenicu da su decki dali sve od sebe tim vise ako se uzmu u obzir ozljede u timu.Koja je to bila tekma! Ako danas i ne uspiju dalje, skidam kapu. Balicu, legendo
Zoe Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hrvatska vodi protiv Francuske 11 - 9. ^_^ Obrana super, napad malo teze, ali samo neka tako ostane do kraja. Gotovo prvo poluvrijeme.Camon guuuys!
Goranz Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nema sta, Hrvatska zasluzeno...kada covek vidi ovakve selekcije jasno je da se kod nas rukomet mora ukinuti.
t-mac Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) francuzi ko da su bili nezainteresovani, dominik drzao odbranu, metla napad i dovoljno za 1 gol razlike...aznam™ sto narciss nije imao vecu minutazu, al da je zivotinja jeste, imao je realizaciju 7/7 , a pritom golman nije bio ni blizu odbrane, uz redovno obaranje 2-3 igraca koja su mu izasla na sut da ga blokiraju Edited January 26, 2008 by t-mac
Eidyia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Francuzi i Nijemci bi trebali igrati finaleBad hunch, huh? Sjajna takmica, pobjeda apasalutno zaslužena. Izdržali su ubitačan ritam i rijetko viđeno batinanje, a obrana je ovaj put funkcionirala besprijekorno.Petar Metličić As for Červar, izabrao je krajnje pogrešan trenutak da svojim taštim ispadima i teorijama urote stvara jaz između sebe i novinara. Da stvara bilo kakav jaz uopće. Lino, volim te, but knock it off. <_<
PURGER Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Francuzi, Danci, Hrvati i Nijemci u polufinalu. Hrvati idu na Francuze, Nijemci na Dance. Nijemci su se izvukli protiv šveda u drugom poluvremenu, koliko se sjećam, redovito dobivaju Dance u polufinalu. Ako je suditi po tradiciji, Francuzi i Nijemci bi trebali igrati finale, a Danci uzeti bronzu protiv Hrvatske.Ti fakat si odličan prognozer a i vidi se da baš voliš Hrvatsku.Sva sreća da nemaš pojma o rukometu.Aj još izvadi neku tekmu od prije 15 godina gdje ste vi pobijedili Hrvatsku.Mislim s druge strane te i kužim teško je gledat sve to od doma a Hrvatska još i u finalu...
Venom Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Prisustvujemo prvom ikad PPP bosansko-hrvatskom obrachunu.
Eidyia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ma, nema obračuna, još kad bi Purger shvatio da navijanje za Hrvatsku nije "a must", i da Arletov post nije ekšli napad na njegove domoljubno - navijačke osjećaje. ^_^ Da ne spominjemo da se nije mogao obratit na pogrešniju adresu.
Ros Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ti fakat si odličan prognozer a i vidi se da baš voliš Hrvatsku.Sva sreća da nemaš pojma o rukometu.Aj još izvadi neku tekmu od prije 15 godina gdje ste vi pobijedili Hrvatsku.Mislim s druge strane te i kužim teško je gledat sve to od doma a Hrvatska još i u finalu... priznaj da pratis tenis ovih dana pa si dosao da se malo olaksas?priznaj, priznaj...
Ros Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 (edited) e ros, ispadose nam nemci zasto si mi to rekao?! sad necu moci spavati!!! :P ;-)dobro su i prosli gledajuci kolicinu igrackog IQ. Edited January 26, 2008 by Rosbacher
ArleKino Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ti fakat si odličan prognozer a i vidi se da baš voliš Hrvatsku.Sva sreća da nemaš pojma o rukometu.Aj još izvadi neku tekmu od prije 15 godina gdje ste vi pobijedili Hrvatsku.Mislim s druge strane te i kužim teško je gledat sve to od doma a Hrvatska još i u finalu... I na FB92 si bio šampion glupih postova (čime si i zavrijedio mjesto na IL), ali si ovdje nadmašio sebe. 1 (znam, rekao sam 1, ali moram staviti tri jer mrzim Hrvatsku. & = )Sutra je veliko finale. Da vidimo ko se od današnjih timova više istrošio, psihički i fizički. Danci imaju veći pritisak - igraju praktično kod kuće, dobili su Hrvatsku 10 razlike u prvom krugu, a sad kad su probili njemački kompleks, zlato im se nameće kao imperativ (pride, to se i očekuje od ove generacije). S druge strane, Hrvatska ima problema sa ozljedama, ne znam hoće li uspjeti zakrpati Balića i co. do finala. Cijelo prvenstvo golmani osciliraju, a sedmerci, najblaže rečeno, ne idu. Cilj - osvajanje medalje na EP-u - su ostvarili, sad im je u planu ostvariti osvojiti krunu koju još nisu ostvarili.Bilo bi sjajno da jedna velika generacija okruni ono što je započeto u Portugalu. Iako mrzim Hrvatsku iz dna antihrvatske duše.
Recommended Posts