jigsaw Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 rvati imaju 2 teske rupe na golu. za pobedu je trebalo samo sutirati na gol. nisam zadovoljanma gde da budemo zadovoljni, hrvati su nam se bukvalno nudili da ih dobijemo, ali mi to nikako nismo hteli da uzmemo :isuse:
mandingo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Ono sto smo igralu u napadu zadnjih 5 minuta, je tezak amaterizam. <_<
*edited by mod Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Curkovicu, Curkovicu... 2 gola razlike za nas i dignuta ruka Hrvatima i covek ga pripali po faci... inace, dobar rezultat i dobra borba nasih... nadam se da nece da ispale protiv Rumuna...I to ne da ga je pripalio na nebitno poluocajnicko dodavanje pri kraju napada na +2 nego ga je zveknuo toliko da bi ga i nasa klupa iskljucila na 2 minuta Kakva je dalje kombinatorika? Sta na modgovara od ostalih rezultata osim pobeda protiv Rumunije.
nnnnnnn Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 nema kombinatorike. iz sledeće grupe 2 idu u polufinale,to je za nas nemoguća misija,jer realno nemamo taj kvalitet. kombinatoriku treba ostaviti za pozicije od 5og do 8og jer mislim prvih 7 dobija učešće direktno na oi 2012.
Sandens Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 inace ovo mi je prva tekma na prvenstvu koju sam odgledao, mislio sam da su ovi nasi gori nego sto jesu... zadovoljan sam, sve u svemu...
jigsaw Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) u drugom krugu bice veselja... sa argentincima, poljacima i svedimaedit:evo boza jos ne moze da se oporavi™ Edited January 19, 2011 by jigsaw
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kad sam stigao kući sat je pokazivao 53 minuta i nešto sekundi. Do kraja utakmice naši nijedan jedini put nisu šutnuli na gol....
mandingo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Kad sam stigao kući sat je pokazivao 53 minuta i nešto sekundi. Do kraja utakmice naši nijedan jedini put nisu šutnuli na gol....To je to. Da ne bude sve mracenje i kritike, pohvalio bih Rnica... mozda je malo sebican ali je, u perspektivi, nas jedini moderni™ bek.
tamarica Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 HRT komentator- "Nikcevic krilo koje nas je napunilo"
Jean-Luc Picard Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Rnic ima muda...al bi rekao da nema mozga a muda bez mozga su go k...c na biciklu...<_<
Timmy Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Iz novih grupa prolaze valjda po 4 u 1/4 finale
nnnnnnn Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Iz novih grupa prolaze valjda po 4 u 1/4 finale ne. ne postoji četvrtfinale. prolaze dva u polufinale.edit. mrzim takmičenja koja nemaju četvrtfinale pa jedan loš rezultat na početku te izbaci iz borbe za medalju. Edited January 19, 2011 by nnnnnnn
Malvo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ..al bi rekao da nema mozga a muda bez mozga su go k...c na biciklu...<_<i to je bolje od vujina koji nema nema nit mozga niti muda
Recommended Posts