Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Rukometaši u grupi na EP sa Nemačkom, Španijom i Austrijom.

Grupa je smeštena u Danskoj.

Edited by Tinman

• Replies 4.2k
  • Views 281.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

• Uh, da, rukomet treba izbaciti sa OI da se napravi mesta za brejkdens, tu sudijsko uverenje neće biti bitno. 

Posted Images

Prva utakmica polufinala Metaloplastika-Vojvodina danas 34:32.

Nekoliko igrača Metaloplastike već ima angażman (Dodić u Zagreb, Pavlović u Kretej, Alilović u Čurgo, Gavašelišvili u Poljsku...), ali su danas borili kao da će igrati još nekoliko godina u Šapcu. U drugom poluvremenu su odigrali sjajnu odbranu, skoro nisam video tako pokretljivu odbranu.

Ne gajim neke nade za prolazak u finale, ali ovo danas je bilo zadovoljstvo gledati. Dogodine će par igrača dobiti veću šansu Damjanović, Papić, Mirković, Milovanović... uglavnom juniorski reprezentativci.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Partizan je pobedio Vojvodinu i u drugoj utakmici finala plej ofa, i tako osvojio titulu u prvenstvu Srbije nakon 14 godina.

Nisam gledao utakmicu do par minuta pred kraj. Da li je neko gledao i da li je Vojvodina stvarno imala zasluženih 12 isključenja, Partizan je imao 2 isključenja od čega jedno 3 minuta pred kraj kad su već imali +6.

Gledao sam drugo poluvremene, Partizan se odlepio nekih 10ak minuta pred kraj. Mislim da su bila ispravna isključenja za Vošu, Partizan je igrao mnogo čistiju odbranu, a igrači Voše su bili prenervozni u napadu sa igračem manje i zato su izgubili.