Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Jebiga, primismo ga u zadnjoj sekundi. Sudije lepo sredile da imamo dva isključenja u zadnja tri minuta.

Dobro, ako nekim čudom pobedimo Porto idemo dalje :lalab:

Partizan ako bude igrao kao u Šapcu za vikend nema neke šanse. Ovde su bili bez Crnoglavca i Kotara i nisu ostavili neki utisak, da im nije bilo sudija izgubili bi.

• 4 weeks later...

Ode i Vlada Matovic sad sta je bre ovo sve mu jebem

Igrao sam toliko utakmica protiv njega, jebem ti život.

Počivao u miru sad

Kakvi su grci paljevine na sport.

Ovaj kolega me jutros bombarduje sa izvestajima i nadanjima da EHF izbacuje Partizan.

Kod nas nije bilo ovako ni nakon drona u BGu.

image.png

Kad su budale, umesto da sacekaju da svi odu, izadju na teren i izvojevaju pobedu za zelenim stolom™

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Sedmerci.

Junački su odigrali momci, sad se uzdamo u Iranca.

Šteta.

I to kapiten i najbolji igrac promasio odlucujuci. Ovaj moj Grk kaze da ne pamti kad su dali ispod 30 golova na mecu.

Најбољи играч промашио одлучујући, што ми то нешто познато..

Елем штета, утисак је да би их прошли на Бањици да ментоли нису имали свој перформанс и наместили им зицер да се игра на неутралном.

Jeziv mu je bio govor tela pre šuta.

Ali dobro, svakako su bitnije stvari promašen zicer za +6 kad smo bili u naletu, kao i to što zadnja tri napada nismo ni šutnuli na gol.

Rukometasice igrale nerešeno u Sloveniji kvalifikacije za ne znam ni ja šta think. Lekićeva se po stare dane vratila u tim i zabila 7 komada wub

Pobedile Srpkinje u Boru Sloveniju 33:31. Lekićeva na kraju postigla gol i presudila Slovenkama. Plakala je na kraju. Puna dvorana u Boru, bilo je pumpanje ali opet pojedinci ni u ženskom rukometu ne umeju da se ponašaju kako treba. Psovanje majke, kazanje srednjeg prsta Slovenačkim igračicama. Jadno baš.

Kod Srpkinja prosek 40+. Lekić, Cvijić, Krpež, Kaja Tomašević 😁

Edited by Cash