February 25Feb 25 Jebiga, primismo ga u zadnjoj sekundi. Sudije lepo sredile da imamo dva isključenja u zadnja tri minuta. Dobro, ako nekim čudom pobedimo Porto idemo dalje
February 26Feb 26 Partizan ako bude igrao kao u Šapcu za vikend nema neke šanse. Ovde su bili bez Crnoglavca i Kotara i nisu ostavili neki utisak, da im nije bilo sudija izgubili bi.
March 31Mar 31 Kakvi su grci paljevine na sport.Ovaj kolega me jutros bombarduje sa izvestajima i nadanjima da EHF izbacuje Partizan.Kod nas nije bilo ovako ni nakon drona u BGu.
March 31Mar 31 Kad su budale, umesto da sacekaju da svi odu, izadju na teren i izvojevaju pobedu za zelenim stolom™
April 7Apr 7 I to kapiten i najbolji igrac promasio odlucujuci. Ovaj moj Grk kaze da ne pamti kad su dali ispod 30 golova na mecu.
April 7Apr 7 Најбољи играч промашио одлучујући, што ми то нешто познато..Елем штета, утисак је да би их прошли на Бањици да ментоли нису имали свој перформанс и наместили им зицер да се игра на неутралном.
April 7Apr 7 Jeziv mu je bio govor tela pre šuta.Ali dobro, svakako su bitnije stvari promašen zicer za +6 kad smo bili u naletu, kao i to što zadnja tri napada nismo ni šutnuli na gol.
April 9Apr 9 Rukometasice igrale nerešeno u Sloveniji kvalifikacije za ne znam ni ja šta . Lekićeva se po stare dane vratila u tim i zabila 7 komada
Sunday at 17:365 days Pobedile Srpkinje u Boru Sloveniju 33:31. Lekićeva na kraju postigla gol i presudila Slovenkama. Plakala je na kraju. Puna dvorana u Boru, bilo je pumpanje ali opet pojedinci ni u ženskom rukometu ne umeju da se ponašaju kako treba. Psovanje majke, kazanje srednjeg prsta Slovenačkim igračicama. Jadno baš.Kod Srpkinja prosek 40+. Lekić, Cvijić, Krpež, Kaja Tomašević 😁 Edited Sunday at 17:405 days by Cash