Milošica Posted Thursday at 20:07 Posted Thursday at 20:07 22 hours ago, Moonwalker said: Odose Portugalci u polufinale sa Danskom. Pobedise Nemce u produzetku, zao mi golmana. Genijalan je, ali jbg. Btw, počelo polufinale Francuska - Hrvatska. Da čujemo komentatora na RTS.
JohnnyD Posted Thursday at 20:50 Posted Thursday at 20:50 Ovo se ne stize, pogotovu ne na gostujucem terenu
April Posted Thursday at 21:54 Posted Thursday at 21:54 Atmosfera loodilo Francuzi ušli u mašinu i nisu izašli 1
Emerald Posted Thursday at 22:04 Posted Thursday at 22:04 Svaka cast Hrvatskoj ali se uvek iznenadim, posle toliko godina, koliko sudije u rukometu proizvoljno donose odluke. Cal vise nego u vaterpolo. U vaterpolu bar postoji isto vreme napada za oba tima. Francuzi su kvalitetniji tim, sami su krivi zbog neshvatljivog broja gresaka u prvom poluvremenu. Posle su jurili, uspeli da spuste dosta ali ne da uhvate. Golmani im nisu briljirali, imali su prilku na kraju da uhvate prikljucak ali losa reakcija golmana i sudijsko navlacenje kod dva igraca vise za Francusku su resili. Posle duzeg vremena Hrvatska uzima medalju. Francuska je u tranziciji kao tim, narocito posle potopa u Parizu.
189- Posted Friday at 21:26 Posted Friday at 21:26 danas u polufinalu danska dobila portugaliju 40-27. ne secam se ovako brutalnog gazenja neke reprezentacije u bilo cemu tokom citavog prvenstva. mozda nasi vaterpolisti 3
napadaj Posted Friday at 21:43 Posted Friday at 21:43 Meni jedino pada na pamet EP u basketu 2001. godine
Fakundo Sava Posted Sunday at 17:44 Posted Sunday at 17:44 Prava prvenstvena Pobiše ih ex-kauboysi,ali danci razbijaju sa kojom lakoćom igraju
Tsai Posted Monday at 14:06 Posted Monday at 14:06 Ko bi reko da je posebna zelja rukometasa da im dodje tompson na docek, sokiran sam 3
Nikodije Posted Monday at 17:18 Posted Monday at 17:18 sad gledam, domagoj duvnjak je sa reprezentacijom osvojio 9 medalja na velikim takmicenjima od 2008. (doduse 0 zlatnih). 9! znao sam da su velika rukometna nacija, ali bas su velesila.
Recommended Posts