Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted
22 hours ago, Moonwalker said:

Odose Portugalci u polufinale sa Danskom. Pobedise Nemce u produzetku, zao mi golmana.

Genijalan je, ali jbg.

Btw, počelo polufinale Francuska - Hrvatska. Da čujemo komentatora na RTS.

Posted

Ovo se ne stize, pogotovu ne na gostujucem terenu

Posted

Atmosfera loodilo

Francuzi ušli u mašinu i nisu izašli 

• +1 1
Posted

Svaka cast Hrvatskoj ali se uvek iznenadim, posle toliko godina, koliko sudije u rukometu proizvoljno donose odluke. Cal vise nego u vaterpolo. U vaterpolu bar postoji isto vreme napada za oba tima.

Francuzi su kvalitetniji tim, sami su krivi zbog neshvatljivog broja gresaka u prvom poluvremenu. Posle su jurili, uspeli da spuste dosta ali ne da uhvate. Golmani im nisu briljirali, imali su prilku na kraju da uhvate prikljucak ali losa reakcija golmana i sudijsko navlacenje kod dva igraca vise za Francusku su resili.

Posle duzeg vremena Hrvatska uzima medalju.

Francuska je u tranziciji kao tim, narocito posle potopa u Parizu.

Posted

danas u polufinalu danska dobila portugaliju 40-27. ne secam se ovako brutalnog gazenja neke reprezentacije u bilo cemu tokom citavog prvenstva. mozda nasi vaterpolisti

tY63Lq8.png

• +1 3
Posted

Meni jedino pada na pamet EP u basketu 2001. godine

Posted

Golman Danske daje nadu milionima ljudi. :lol:

Posted

Prava prvenstvena

Pobiše ih ex-kauboysi,ali danci razbijaju sa kojom lakoćom igraju  

Posted

Ko bi reko da je posebna zelja rukometasa da im dodje tompson na docek, sokiran sam :fantom:

• Haha 3
Posted

sad gledam, domagoj duvnjak je sa reprezentacijom osvojio 9 medalja na velikim takmicenjima od 2008. (doduse 0 zlatnih). 9! znao sam da su velika rukometna nacija, ali bas su velesila.