January 30Jan 30 22 hours ago, Moonwalker said: Odose Portugalci u polufinale sa Danskom. Pobedise Nemce u produzetku, zao mi golmana. Genijalan je, ali jbg. Btw, počelo polufinale Francuska - Hrvatska. Da čujemo komentatora na RTS.
January 30Jan 30 Svaka cast Hrvatskoj ali se uvek iznenadim, posle toliko godina, koliko sudije u rukometu proizvoljno donose odluke. Cal vise nego u vaterpolo. U vaterpolu bar postoji isto vreme napada za oba tima. Francuzi su kvalitetniji tim, sami su krivi zbog neshvatljivog broja gresaka u prvom poluvremenu. Posle su jurili, uspeli da spuste dosta ali ne da uhvate. Golmani im nisu briljirali, imali su prilku na kraju da uhvate prikljucak ali losa reakcija golmana i sudijsko navlacenje kod dva igraca vise za Francusku su resili. Posle duzeg vremena Hrvatska uzima medalju. Francuska je u tranziciji kao tim, narocito posle potopa u Parizu.
January 31Jan 31 danas u polufinalu danska dobila portugaliju 40-27. ne secam se ovako brutalnog gazenja neke reprezentacije u bilo cemu tokom citavog prvenstva. mozda nasi vaterpolisti
February 3Feb 3 sad gledam, domagoj duvnjak je sa reprezentacijom osvojio 9 medalja na velikim takmicenjima od 2008. (doduse 0 zlatnih). 9! znao sam da su velika rukometna nacija, ali bas su velesila.
February 25Feb 25 Kakav je ovaj AEK sto Partizan igra? Danas me kolega Grk ubedjuje da ce nas ugaziti. Ne znam da li se pravi da nesto zna o rukometu ili me samo zeza.