Hele Posted January 16 Posted January 16 Na kraju mi i bese drago sto su ga dali za pobedu. Svaka cast na borbi iako su ispali.
Moonwalker Posted January 26 Posted January 26 (edited) Makedonci sude. Odgledala sam mnogo lep prilog o Karabaticu skoro. Koliko respekt imaju za njega. Edited January 26 by Moonwalker 1
Milošica Posted January 26 Posted January 26 (edited) 14 minutes ago, Moonwalker said: Gleda neko finale rukometa na EC? Čisto da ne bude zabune, ovo je prvo polufinale Danci i Nemci igraju u pola 9. Edited January 26 by Milošica 1
Moonwalker Posted January 26 Posted January 26 (edited) a OK, premotala sam malo, Ukrstili su prvog i drugog iz polufinalnih grupa. Bas sam se pitala od koga i kad pre izgubise Danci. Edited January 26 by Moonwalker
Profesionalac Posted January 26 Posted January 26 Franci, koji su se prošetali kroz 2.fazu i ušli u polufinale sa maksimalnig 10 bodova, prilično vise protiv Šveda Užasno drugo poluvreme, raspad na nivou naše reprezentacije
Fakundo Sava Posted January 26 Posted January 26 Aj zaboravi da ima rukomet i to uvek uradim kad je najbolje
Eleniko Posted January 26 Posted January 26 za takav sport najbolje je bilo to uraditi tamo negde kad se završila epoha metaloplastike
Moonwalker Posted January 26 Posted January 26 Tja svakom svoje. Gledam malo vise posle dugo vremena. Utakmice velikih su odlicne. Daleko brze nego sto se nekada igralo, sa pokretljivijim odbranama. 2
Kampokei Posted January 26 Posted January 26 Kakva golcina Francuza za izjednacenje. Morao sam da usporavam snimak da vidim sta je covek uradio. 2
189- Posted January 26 Posted January 26 izgleda da je gol bio neregularan jer je podigao i levu nogu. svedjani protestvovali
W.F.C. Posted January 26 Posted January 26 Danska razbija, u par navrata ih gledam, ne znam kakvi su Francuzi ali ovi su strasni. Hansen jos igra.
Recommended Posts