September 26, 20195 yr Sta kazu u Sapcu, kako cemo, niko ne moze da zasmeta Vojvodini, sta da se radi, kako da se igra, pa sta da radimo u poslednjem kolu, bice mala kvota. Ja ne vidim resenje.
September 26, 20195 yr Hteo sam ove gluposti da podelim na Zelji, ne ovde, izvinjenje rukometnom svetu.
October 3, 20195 yr Metaloplastika dobila Meshkov u SEHI Kakav revolveraški obračun Dukića i Vailapuaua
October 3, 20195 yr Sad sam bacio pogled na rezultate i tabelu, nemam Arenu, pa nisam pratio nista. Vidim promenili sistem takmicenja. Vojvodina 3 pobede i poraz, borice se ozbiljno za plej-of. Bravo! Edited October 3, 20195 yr by Nesh
October 4, 20195 yr Steta da nema Zelje u ovovodisnjoj multikontinentalnoj SEHI, Peking, Spartak Moskva... Hvala drugarima iz Sapca, mada ni nasi nisu bolji.
October 5, 20195 yr Ma kakvi, uopste ne zalim, liga bez briga... Jedino vrv bolja prica za napredak igraca, jer kada igras sa jacim...
November 28, 20195 yr Kao sto sam uvek govorio, tu bitangu, ako je vec primirisao rukometu, treba ekspresno najuriti. Zao mi je sto je ta budaletina izigravala nesto u Zelji. Nevidjena bitanga. Veliki igrac, tesko djubre.
November 28, 20195 yr Ako sam preterao iznad, izvinjavam se forumskom svetu. Nadam se da cu se ubuduce suzdrzavati od pisanja o njemu.
December 2, 20195 yr Niko ne prati Sp za zene. Imamo dve ocekivane pobede,sutra igraju protiv velikog favorita Norveške.
December 2, 20195 yr Ko prenosi? Ja i nisam imao pojma da se igra. Edited December 2, 20195 yr by Nesh
December 2, 20195 yr RTS pusta reprize, posto se utakmice naših devojaka odvijaju oko pola 5 ujutru po našem vremenu. Ne znam od koji od ovih sportskih kanala prati celo prvenstvo Edited December 2, 20195 yr by Filozof manijak