ArleKino Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Uf, moglo bi biti frke u tim utakmicama... Uglavnom, mi završavamo sa Rujama kod kuće i Kurbanskim Otocima u gostima. Danas su nas Rusi izgazili 12 razlike, s tim da je na polčasu bilo 4 za Ruse. Na kraju tekme smo imali 2 igrača više, ali nismo uspjeli smanjiti, ostalo je 37:25. Poželjno bi bilo da Rusi dobiju i u švicarskoj za vikend, tako da nam Neutralce skinu sa vrata.
Patrick Mbomba Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Hrvatska pobjedila Finsku nesto oko 20 razlike, nakon duugo vremena Hrvatska igra u nekim kvalifikacijamaMislim da je ovo dobar potez IHF-a, kvale po uzoru na nogometne, igraju svi a ne samo neki...
amare Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I Srbija dobi Farska Ostrva sa 41-20 u gostima.chekamo jache utakmice...
Herceg Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Da li je moguce da niko ne prenosi mec sa Italianima danas. ma ne samo to nego ne mozes ni vest naci na netu. A i ne postoji evropski site koj prati ove kvalifikacije.Handball organizaciju vode izgleda veci debili nego waterpollo.
Herceg Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Je...o ih Kosovo , mogu li ista drugo navijati ovi debili u Nisu.Nisam znao da Alem Toskic igra za nas, mislio sam da je montenegrin . Odakle je on.
Herceg Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kao fudbaleri neka rese ove laganica utakmice i koga onda briga za meceve sa Rusima :P
amare Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Mislim da je Toskic igrao za Fidelinku iz Subotice.Treba pozvati i Dragicevica kao 3. pivota pod hitno.Nego, Rusi dobise na guzove u Svici - 30-31!? Bice nam za'ebano tamo, mada...uzdamo se u podrsku dijaspore
Sam Spade Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Toskić je rođen u Priboju, a igrao je u Partizanu. Ne sećam se da je igrao za Fidelinku.
amare Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nisam napisao da sam siguran.Znam da je 2004/05 igrao za Partizan, ali tada je imao vec 22 godine. afirmisao se u Epoksidu iz Priboja, pa direktno presao u Partizan ili je imao neklu usputnu stanicu?
HESKEY Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 šterbik konačno pričao za neki srpski medij....šterbik: "Ne znam da li ću braniti za španiju"!
ArleKino Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 UEFA od EHF-a nam skinula kaznu za tekmu sa švicarcima tako da ćemo moći objasniti čokoladžijama & sajdžijama, da osvojimo to 2.mjesto u grupi koje nam pripada. :P
ArleKino Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Zagreb prejak protiv Loewena. Imali su i po 5 razlike da bi na kraju osvojili tek bod. Prije utakmice bi to možda prihvatili kao uspjeh no imali su dobijenu utakmicu - 26:26, Loewen sa igračem manje do kraja tekme, Lazarov puca sedmerac i promašuje. Napad Loewena ubrzo prekida štrlek i iz kontre zabija za 1 razlike. Da bi spriječio polukontru Nijemaca hrvačkim zahvatom zaslužuje isključenje, a Loewen vadi Schmala i ubacuje šestog igrača. Taj šesti igrač je bio Bielecki koji pogađa lijeve rašlje za bod Nijemcima. Zagreb je imao samo pet strijelaca na utakmici pri čemu nije bilo golova desnih krila.
amare Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 UEFA od EHF-a nam skinula kaznu za tekmu sa švicarcima tako da ćemo moći objasniti čokoladžijama & sajdžijama, da osvojimo to 2.mjesto u grupi koje nam pripada. :PJel da?E pa i mi se tu nesto pitamo
Recommended Posts