stoka Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 Nema tu nauke, pobedile su mlađe, brže, bolje ... Dve pobede i četiri poraza je još i dobar rezultat, s obzirom da igraju jedan spori, staromodni rukomet. Dok imaju snage, koliko-toliko pružaju otpor rivalkama, pa je dobra igra u prvom i pad u drugom delu potpuno očekivana dramaturgija skoro svake utakmice koju su odigrale ... Šta činiti? Iskoristiti ovu pauzu u učešću na nekom velikom takmičenju i izvršiti smenu generacija. Kaja Tomašević, Pop-Lazić, Andrea Lekić, Krpež-Šlezak, Joca Stoiljković, Sanja Damnjanović, sve one imaju 30+ i polako izlaze iz igračkog zenita. Njihove naslednice ne pružaju neke argumente za optimizam, ali treba biti strpljiv i čekati ih da rukometno sazru ... A to mogu samo kroz utakmice i preuzimanje vodećih rola u igri ...
Malvo Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Ocajno sudjenje za sada, direktno uticu na ishod utakmice. Sad su se i pogubile skroz.
Malvo Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Au, kako su Ruskinje izgubile sansu da se vrate u mec. Presecena lopta s igracem vise, pa onda pokusaj suta iz mrtvog ugla opet s igracem vise I inace imaju preveliki broj tehnickih gresaka za ovaj nivo, imam osecaj da im se svaki treci napad zavrsi izgubljenom loptom.
borris_ Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Šampioni svega u rukometu. Ok dalje još OI za zene i to je to.
Filozof manijak Posted December 17, 2018 Posted December 17, 2018 Čestitke.... Što se tiče dama, voleo bih da ih vidim van domaćeg terena.
borris_ Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Pa sampioni svijeta su od prosle godine. Igralo se u Njemackoj.
Filozof manijak Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Mislio sam na žene. Muškarcima kapa dole za sve, najdominantniji tim u rukometu ikad.
borris_ Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 Pa pricam o zenama. Mada nije ni lako ispratiti sve ove medalje.
W.F.C. Posted December 18, 2018 Posted December 18, 2018 I klupska dominacija pocela, Monpelje prvak Evrope, Nant, PSG igrali polufinale LS...
W.F.C. Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Meskov razbio Presov 14 razlike u Slovackoj i zakuvao borbu za final four SEHE. Jos 5 kola do kraja, nastavak u februaru.
levi Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 (edited) inače negde sam zakačio da Koreja dolazi sa zajedničkom reprezentacijom, tj Južna Koreja i 4 igrača iz Severne, ali su im zato dozvolili da prijave 4 igrača više od ostalih, da ih ne bi oslabili. ne znam da li sam dobro shvatio celu situaciju, u svakom slučaju svaka čast čelnicima IHF na snalažljivosti Edited January 10, 2019 by levi
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 upravo počinje, nemačka koreje 16 južnokoreanaca + 4 severnjaka. i zastava im je zanimljiva bravo za ihf
Cash Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Mi sutra protiv Rusije, nisam znao da nam je Perun selektor
Recommended Posts