Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Nema tu nauke, pobedile su mlađe, brže, bolje ...

Dve pobede i četiri poraza je još i dobar rezultat, s obzirom da igraju jedan spori, staromodni rukomet. Dok imaju snage, koliko-toliko pružaju otpor rivalkama, pa je dobra igra u prvom i pad u drugom delu potpuno očekivana dramaturgija skoro svake utakmice koju su odigrale ...

Šta činiti? Iskoristiti ovu pauzu u učešću na nekom velikom takmičenju i izvršiti smenu generacija. Kaja Tomašević, Pop-Lazić, Andrea Lekić, Krpež-Šlezak, Joca Stoiljković, Sanja Damnjanović, sve one imaju 30+ i polako izlaze iz igračkog zenita. Njihove naslednice ne pružaju neke argumente za optimizam, ali treba biti strpljiv i čekati ih da rukometno sazru ... A to mogu samo kroz utakmice i preuzimanje vodećih rola u igri ...      

Protiv Poljske u kvalifikacijama za SP

Ocajno sudjenje za sada, direktno uticu na ishod utakmice. Sad su se i pogubile skroz.

Au, kako su Ruskinje izgubile sansu da se vrate u mec. Presecena lopta s igracem vise, pa onda pokusaj suta iz mrtvog ugla opet s igracem vise :blink: I inace imaju preveliki broj tehnickih gresaka za ovaj nivo, imam osecaj da im se svaki treci napad zavrsi izgubljenom loptom.

Šampioni svega u rukometu. Ok dalje još OI za zene i to je to. 

Čestitke....

Što se tiče dama, voleo bih da ih vidim van domaćeg terena.

Pa sampioni svijeta su od prosle godine. Igralo se u Njemackoj. :D

Mislio sam na žene. 

Muškarcima kapa dole za sve, najdominantniji tim u rukometu ikad.

Pa pricam o zenama. :D

Mada nije ni lako ispratiti sve ove medalje.

:isuse: za mene i moju informisanost 

I klupska dominacija pocela, Monpelje prvak Evrope, Nant, PSG igrali polufinale LS...

Meskov razbio Presov 14 razlike u Slovackoj i zakuvao borbu za final four SEHE. Jos 5 kola do kraja, nastavak u februaru.

• 3 weeks later...

inače negde sam zakačio da Koreja dolazi sa zajedničkom reprezentacijom, tj Južna Koreja i 4 igrača iz Severne, ali su im zato dozvolili da prijave 4 igrača više od ostalih, da ih ne bi oslabili. ne znam da li sam dobro shvatio celu situaciju, u svakom slučaju svaka čast čelnicima IHF na snalažljivosti

Edited by levi

upravo počinje, nemačka koreje

16 južnokoreanaca + 4 severnjaka. i zastava im je zanimljiva

bravo za ihf

Mi sutra protiv Rusije, nisam znao da nam je Perun selektor