Jump to content
IGNORED

Rukomet

Leonidas

Recommended Posts

Posted

Da igramo 50 utakmica protiv CG možda bi izvukli 2 nerešene ali ne bi pobedili nema trika. 

Posted (edited)

Kakav raspad sistema na +3 i sa igračicom više, neverovatno nešto. Mislim da ne postoji ekipa u bilo kom sportu koja je u stanju da napravi ovoliko gluposti, ali bukvalno. 

Edited by Halvard
Posted
Just now, Halvard said:

Kakav raspad sistema na +3 i sa igračicom više, neverovatno nešto. Mislim da ne postoji ekipa u bilo kom sportu koje u stanju da napravi ovoliko gluposti, ali bukvalno. 

Mislim da je bilo plus 2 i da smo odigrali 1:3 u tom trenutku

Posted (edited)

Bilo je +2 i igracica vise za nas i izgubili smo tih 2 minuta 3-1.

Sve je zapocela Lavko svojom greskom pri dodavanju i onda kontra.

Ali nije to nista.

Protiv Ruskinja su imale 2 igracice vise pa nisu nista napravile.

Ne moze tako da se igra.

Lekic vrlo razocaravajuce, usporava napad, nece da preuzme odgvornost i uzme sut kada se lomi.

A ona treba da bude glavna.

Edited by pasha
Posted

Odlično nas je iskautirao crnogorski stručni štab, plus povreda Tomaševićeve, i loš napad u drugom poluvremenu.

Izgleda da su nam Crnogorke postale onaj ukleti protivnik kojeg nikako ne možemo dobiti...

Šteta

Posted

Problem u drugom poluvremenu je bila odbrana. U prvom poluvremenu smo primili 12 komada a u drugom 17.

Od 45 minut nas je CG busila kako je htela sve do posledjihh 2 minuta kada je i u CG doslo do pomracenja pa umalo da izgube +3 u poslednja dva minuta.

Nista nismo igrali u odbrani poslednjih 15ak minuta.

A sve se okrenulo posle naseg katastrofalnog odigranog igraca vise.

Posted

Stara je ekipa, najbolje igračice imaju 30+, jednostavno nema kontinuiteta u igri, nema mladih koje će dostojno zameniti iskusne. Lekićeva je prošla rukometni zenit ...

Uostalom, u srpskom rukometu sve ide na improvizaciju, ne može tako. Svi pričaju o odbojkašicama, ali one su se pola godine spremale za svetsko ...

Posted

Puljezevic ucestvovao u kvizu Potera od juce. I solidan bio. 

Posted
44 minutes ago, Timmy said:

Puljezevic ucestvovao u kvizu Potera od juce. I solidan bio. 

Jedini i nesto znao onde, mada su poslednju odigrali kao amateri. 

Posted

Da. Ja redovno gledam taj kviz i nikad gora ekipa u finalu. A cak ih je trojica bilo. 

Plus Debeli preko puta.

Al mi nekako drago sto sam ga video. Skroz sam zaboravio na njega. 

Posted (edited)

I eto, pobedi Danska Crnu Goru, tako da smo sad zakucani za poslednje mesto u grupi, osim ako ne pobedimo Francusku večeras, što čisto sumnjam. Mada, ni Francuskoj ova utakmica ništa ne znači, plasman u polufinale su obezbedile (osim ako Švedska ne pobedi Rusiju uz neku ogromnu gol razliku), do prvog mesta ne mogu nikako, tako da možda i neće mnogo zapinjati. Opet, ako Švedska pobedi nemotivisanu Rusiju, ni ta pobeda nam ne bi ništa značila za plasman.

Po svemu sudeći, ništa od plasmana u olimpijske kvalifikacije preko rezultata na EP, moraće da se juri četvrtfinale na SP.

Edited by Halvard
Posted

I stvarno Švedska razbila Rusiju :D Dakle, Francuskinje moraju na pobedu protiv nas. Ako nekim čudom dobijemo, 4. smo u grupi, nerešeno ili poraz nam donose poslednje mesto.

Posted

Ne vredi, ista priča, držale se više od 20 minuta odlično, čak nam je i golman za promenu bio dobar, i onda opet raspad sistema. Gubi se lopta u napadu posle 2-3 dodavanja, Francuskinje odmah u kontru i serija od 5-0 za njih.