MocaVukotic Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 pa kome šešum da doda kad nemamo pivote. imamo dva poludrveta koji kljucaju na crti.
Malvo Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) Eh sad, pivot kao pivot. Nadji ga na crti, a ostalo je na njemu. Brat Cupara imao jednu odbranu, stigao da se vrati na vreme kad su mu sutnuli sa centra. Ostalo sve primio. Jos jedna! Markovic za osam minuta dvaput ispustio loptu. Krilo. Edited January 14, 2018 by Malvo
Shaq Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 koje li smo mi mucenike izbacili, ako smo kao ovakvi nemaci pojma zavrsili na ovom prvenstvu?
Malvo Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) Pa jbg, nema boljeg udarca od toga da pivot dobije loptu na crti. Svakako bolje nego da bek puca preko tri ruke sa deset metara. Mi u teoriji mozemo i bez pivota da igramo ako ga ne koristimo. edit Svedjani usred naseg napada menjaju igraca u odbrani, lopta kod Sesuma, on ha-a, i nista, saceka coveka da udje u igru Edited January 14, 2018 by Malvo
Cash Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 24 minutes ago, Shaq said: koje li smo mi mucenike izbacili, ako smo kao ovakvi nemaci pojma zavrsili na ovom prvenstvu? Rumune i nikad gore Poljake
Malvo Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Imas na pocetnoj strani RTS-ovog sajta, ali realno ne treba ti.
steins Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Ko prenosi ostale utakmice?Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
Papovac Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 (edited) O boze, pa I da se sklone mi ne bi pobedili Edited January 14, 2018 by Papovac
Nesh Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Quote "Mene raduje ovakva igra, zaista. Celu utakmicu smo pokušavali i bili opasni do kraja. Ima lepih stvari koje su se dogodile, koje me raduju. Neću da razmišljam o negativnim jer ih je vrlo malo bilo. Sa ovim zalaganjem ja imam veru," naveo je Cvetković i potvrdio da Marko Vujin zbog povrede kolena neće igrati do kraja prvenstva. Bice sve u redu.
Recommended Posts