nisam ja Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Straja je bio on fire juče Dva minuta za trenera. Ne znam baš pravila al nisam siguran baš da to postoji.
Filozof manijak Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 5 minutes ago, nisam ja said: Dva minuta za trenera. Ne znam baš pravila al nisam siguran baš da to postoji. Postoji, ako trener stalno prigovara i vrši pritisak, sudija mu može dodeliti žuti karton, progresivno dva minuta ili crveni karton na kraju. Takođe, i klupa može dobiti dva minuta suspenzije, i tada jedan od igrača u polju mora napustiti teren.
levi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 jel ove igraju u crnim dresovima? da li tamo ima neko normalan
renne Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 jel ove igraju u crnim dresovima? da li tamo ima neko normalanCrni
Grandilof Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Sto mrzim kad nase televizije smanje zvuk iz dvorane/sa stadiona, ubije utakmicu skroz, jos u kombinaciji sa recimo Strajinicem. Nisu lose za sada...
levi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 4 minutes ago, renne said: Crni sve izgubile dabogda
Fakundo Sava Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 U slučaju x drugi smo ,ako me matematika dobro služi
levi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) kako nam ne leže ove brze brze ekipe, kao hipnotisane u odbrani, ne znaju gde je lopta zato je samo bitno da se izbegne Danska tamo, sve ostalo može. U stvari i Japanke verovatno igraju brzo, ali nisu taj nivo Edited December 8, 2017 by levi
189- Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 meni se bas svidjaju crni dresovi, mnogo vise od crvenih npr.
nisam ja Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 ima kvaliteta kod naših. mogao bi lep kalendar da se napravi
Recommended Posts