Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Sad ste me naterali da nazovem prijatelja, saveznog rukometnog sudiju sa A liste. :)

Ta situacija nije dozvoljena, svira se aut za protivnika.

edit: tu je levi iu pravu, jebeš sport koji toliko zavisi od sudijske procene, u rukometu sudije najviše utiču na rezultat

Edited by Filozof manijak

kod nas straja i nedeljko preko 20 godina prenose rukomet a i dalje ne znaju pravila, nije cudno sto to ljude zbunjuje

Zalet krila iz auta je nedozvoljena prednost, a za aut se gleda da li je lopta izašla a ne gde je igrač. Različite situacije, ne važi analogija jednog sa drugim sa trećim

+1

Jeste ovo, trenirao 5 godina, bio desno krilo, milion puta sam gazio aut liniju sa loptom koja je bila unutra..

Edited by zoki

• 3 weeks later...

Trenirao i igrao 25 godina, više su svirali aut nego što nisu, u takvim situacijama.

Elem, počelo Svetsko prvenstvo u rukometu za žene u Nemačkoj. Naše rutinski peru Kiniskinje, lepo otvaranje i premijera na prvenstvu, poslužio nas je i nedorasli protivnik. Selektor je Ljuba  Obradović, kojeg neobično cenim kao stručnjaka. Biće zanimljivo ispratiti dokle ćemo dogurati i kakva će nam biti igra na prvenstvu.

Edit: krajnji rez 43:23 za Srbiju. Za nabolju igračicu utakmice proglašena je Sanja Damjanović.

Edited by Filozof manijak

ovo je bilo prelagano

prve dve su bile lake, a sad  da kreće ozbiljno.  danas u 18 sa domaćinom Nemačkom koja je dobila Koreju a Koreja je pre toga dobila Holandiju koja je verovatno nabolja ekipa u grupi i jedna od najboljih na prvenstvu.  a sutra već u 15 sa Holandijom :sleep:

Kilavo smo počeli utakmicu, Nemice su povele 5:1.

Posle su se naše sabrale,  i stigle do 7:7. Krpež nas sama drži u igri, desna strana napada je odlična. Jako teško igraju na postavljenu odbranu

+2 na poluvremenu, iako smo gubili i 4 razlike

Poluvreme 11:9 za naše. Odlično igraju odbranu 6:0 sa dubokim izlascima, potpuno su uštopovale nemački napad. Najviše golova smo primili iz tranzicije. Sa druge strane, u napadu dominiraju Lavko, Krpež i Cvijić. 

Da ih me ureknem, odlično je ovo do sada.

po hajlacima, ova naša na desnom krilu sabila. mada je promašila jedan penal

sa igračem više, igramo dok nam ne dignu ruku za pasivan napad, i onda napravimo faul u napadu

straja ne prestaje da kuka na sudije, a norvežanke nam daju dva igrača više zbog protesta nemačkog trenera

Edited by levi

Mi ne umemo sa dve igračice više gola da damo

Srećom pa nemački trener radi za naše .

Ni sa dve igračice više nisu dale gol. :isuse:

jebem ti kako smo isčupali nerešeno

Sto li gledam da se nerviram....