June 14, 20177 yr Ma koji Niš rukometa publika, nisu videli ozbiljan rukomet ni na razlglednici Treba da se igra u Vojvodini isključivo
June 14, 20177 yr I to pred vatrenom vojvodjanskom publikom :D Demontirali nas Poljaci, ali smo im olaksali posao glupostima u napadu. Neverovatno koliko gresaka i nerezonskih šuteva na jednoj utakmici, srljamo kao razbijena banda
June 14, 20177 yr Sramotna namestaljka. Poljaci tapkaju loptu na 7-8 sekundi do kraja pri neresenim rezultatom. Edited June 14, 20177 yr by mandingo
June 14, 20177 yr Uopšte nije potrebna vatrena publika, koja reprezentacija u rukometu ima vatrenu publiku? Poljak ispoštovao na kraju, sačuvao nerešeno 7 sek do kraja. nije gledao finale lige šampiona
June 14, 20177 yr Sramotna namestaljka. Poljaci tapkaju loptu na 7-8 sekundi do kraja pri neresenim rezultatom. ovo sam pomislio na onu kontru kad je lik ničim izazvan krenuo sa centra i naravno napravio 4 koraka
June 14, 20177 yr Ali nema smisla namestaljka, nama ne igra, Poljacima ne treba. Jedino da smo iskukali kod Poljaka na poslednjem tajmautu
June 14, 20177 yr ovo sam pomislio na onu kontru kad je lik ničim izazvan krenuo sa centra i naravno napravio 4 korakaDa da. Na cetvorokorak sam zaboravio. Medrano.