Jump to content

Rukomet

Featured Replies

Niška rukometna publika :isuse:

• Replies 4.2k
  • Views 279.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

• Uh, da, rukomet treba izbaciti sa OI da se napravi mesta za brejkdens, tu sudijsko uverenje neće biti bitno. 

Posted Images

Primamo gol sa igračem više

Ni kontre ne umemo

Ma koji  Niš rukometa publika, nisu videli ozbiljan rukomet ni na razlglednici 

Treba da se igra u Vojvodini isključivo 

I to pred vatrenom vojvodjanskom publikom :D

Demontirali nas Poljaci, ali smo im olaksali posao glupostima u napadu. Neverovatno koliko gresaka i nerezonskih šuteva na jednoj utakmici, srljamo kao razbijena banda

Ubio nas Đukić, promašio 3 čista zicera mada je ovaj možda bio i pod faulom

Užasni smo bili

Sramotna namestaljka. Poljaci tapkaju loptu na 7-8 sekundi do kraja pri neresenim rezultatom.

Edited by mandingo

Uopšte nije potrebna vatrena publika, koja reprezentacija u rukometu ima vatrenu publiku? 

Poljak ispoštovao na kraju, sačuvao nerešeno 7 sek do kraja. nije gledao finale lige šampiona

Sramotna namestaljka. Poljaci tapkaju loptu na 7-8 sekundi do kraja pri neresenim rezultatom.

ovo sam pomislio na onu kontru kad je lik ničim izazvan krenuo sa centra i naravno napravio 4 koraka

Ali nema smisla namestaljka, nama ne igra, Poljacima ne treba.

Jedino da smo iskukali kod Poljaka na poslednjem tajmautu :lol:

ovo sam pomislio na onu kontru kad je lik ničim izazvan krenuo sa centra i naravno napravio 4 koraka

Da da. Na cetvorokorak sam zaboravio. Medrano.

+8 za bele ruse na poluvremenu

a i koji cemo u hrvatskoj?!

Pa čekaj, ako Belarusi dobiju prošli smo?